İlk sezon oluşturdukları güzel atmosferin
Harika dizinin içine etmişler.
Harika dizinin içine etmişler.
Cevap
3Cevap
İkinci sezon daha çok hoşuma gitti benm Bayhan klipleri efsane haha
Biraz da zevk meselesi tabi sizin gibi aşırı beğenen sevenler de olduğunu okudum 1. sezona göre
Evet
9 bitti, 10'a geçeceğiz birazdan
Beklentinin çok altında kaldı 2. sezon
Konusu ne bu dizinin
Gassal, TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayınlanan, dram ve komedi türlerini harmanlayan bir Türk internet dizisidir. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği, senaryosunu Sümeyye Karaarslan'ın kaleme aldığı dizinin başrolünde Ahmet Kural yer almaktadır.
Konusu
Dizi, 30'lu yaşlarında bir gassal (ölü yıkayıcısı) olan Baki'nin hikayesini anlatır. Toplumdan izole, içine kapanık bir yaşam süren Baki, bir gün ölümle yüz yüze gelir ve aklına rahatsız edici bir soru takılır: *"Ölünce beni kim yıkayacak?"* . Bu farkındalık, Baki'nin hayatını sorgulamasına ve değiştirmeye karar vermesine neden olur. Sosyalleşmeye, toplum içine karışmaya ve yalnızlığını aşmaya çalışırken, geçmişindeki travmalarla yüzleşir ve ölüm korkusunun hayatındaki etkilerini keşfeder. Dizi, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgiyi mizahi ve düşündürücü bir şekilde ele alır. .
Hmm teşekkür ederim güzel bir dizi olsa gerek
İlki kadar iyi değildi
Ezik dizisi
Kızılcık şerbetinden kızıl goncalardan filan 100 kat daha kaliteli yine de
İzledim güzel dizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gassal’ın 2. sezonunu izledim, bence de maalesef ilk sezonun o tüyler ürperten atmosferi biraz dağılmış 😔 Özellikle yeni karakterler ve kurgudaki tempo değişikliği bazı bölümlerde ışığını söndürmüş sanki. Fakat bazı sahnelerde hala o eski gerilimi yakalamışlar, bence tam gömmek haksızlık olur. Korku sevenler için birkaç güzel bölüm var ama ilk sezonun büyüsünü arıyorsan, biraz hayal kırıklığı yaşanıyor diyebilirim.👀