Diziler & Filmler 'İnci Taneleri' dizisini beğendiniz mi? aigredoux Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor İlk tanıtımı düştüğünden beri çok konuşulan bir diziydi sosyal medyada dün ilk bölümü ekrana geldi izlediniz mi? 'İnci Taneleri' dizisini beğendiniz mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Dizi Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hayır beğenmedim 0 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl İzlemedim ama güzele benzemiyor neyse kırgın çiçekler 30da kaldım cemre yine delirdi hadi bye 2 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İzledimde akışkan dizi değil bence ayrıca Ankara da değil İstanbul da çekilmesi de ayrı tezat olmuş 0 0 Yorumla
Üyelerden1Üyecan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok izlemedim ama yılmaz Erdoğan olunca bence kaliteli bir iş çıkmıştır 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ben izlemedim ama çoğunluk beğenmediğini söylüyo bi durağanlık varmış öyle diyolar 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 5 dakika izledim, sarmadı, üstelik ne kadar kötülük varsa onu lanse etmiş sevmedim. 0 1 Yorumla hayletdayi +1 yıl Evet Yorumla
Donneto Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Kabak tadı verdi daha başlamadan zaten başladıktan sonra aşırı şiirler vb biraz sıktı beni 0 0 Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İzlemedim izleyenler nasil buldugunu yazarsa sevinirim merak ettim 0 0 Yorumla
Laraakpinar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Çok beğendim dizinin YouTube de izlenme sayısından belli oluyo zaten çok sevildiği. Kaliteli bir diziden kaliteli insanlar anlar. Beğenmeyenler gitsin basit aşk dizileri izlemeye devam etsin akxkqkd 0 0 Yorumla
Sarikirmiizii Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl soluksuz izlemedim 1 saatini izledim diger kalanida aksam izlerim , abartilcak kadar degil 0 0 Yorumla
karenkarenina Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Cokkk kotu babasi yasinda adamla partner olmasindan midem kalkti 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Beğendim de çabuk final yaparlar 1 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Neden Yorumla Boavistaa +1 yıl Devamlılık olmaz diye düşünüyorum konu belli çünkü Yorumla everkeğii +1 yıl Kaliteli olmuş mu Yorumla Boavistaa +1 yıl Kalite anlamam ama güzel Yorumla everkeğii +1 yıl Sons of anarchie izlemişsin anlarsın ya :) Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Henüz izlemedim bu akşam izlerim belki 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. İzlemedim merak ediyorum 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Pavyonu iyi biyermiş göster mesi hoş değil 0 2 Yorumla aigredoux +1 yıl Aslinda iyi bir yer olarak göstermiyor yani dizide pavyonda çalışan kadınlar güzel şartlara sahip değil dizide hayletdayi +1 yıl Anladım
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 675 cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır beğenmedim
İzlemedim ama güzele benzemiyor neyse kırgın çiçekler 30da kaldım cemre yine delirdi hadi bye
İzledimde akışkan dizi değil bence ayrıca Ankara da değil İstanbul da çekilmesi de ayrı tezat olmuş
Yok izlemedim ama yılmaz Erdoğan olunca bence kaliteli bir iş çıkmıştır
Ben izlemedim ama çoğunluk beğenmediğini söylüyo bi durağanlık varmış öyle diyolar
5 dakika izledim, sarmadı, üstelik ne kadar kötülük varsa onu lanse etmiş sevmedim.
Evet
Kabak tadı verdi daha başlamadan zaten başladıktan sonra aşırı şiirler vb biraz sıktı beni
İzlemedim izleyenler nasil buldugunu yazarsa sevinirim merak ettim
Çok beğendim dizinin YouTube de izlenme sayısından belli oluyo zaten çok sevildiği. Kaliteli bir diziden kaliteli insanlar anlar. Beğenmeyenler gitsin basit aşk dizileri izlemeye devam etsin akxkqkd
soluksuz izlemedim 1 saatini izledim diger kalanida aksam izlerim , abartilcak kadar degil
Cokkk kotu babasi yasinda adamla partner olmasindan midem kalkti
Beğendim de çabuk final yaparlar
Neden
Devamlılık olmaz diye düşünüyorum konu belli çünkü
Kaliteli olmuş mu
Kalite anlamam ama güzel
Sons of anarchie izlemişsin anlarsın ya :)
Ben beğendim izlemeye devam edicem
İzlemedim
Henüz izlemedim bu akşam izlerim belki
İzlemedim merak ediyorum
Pavyonu iyi biyermiş göster mesi hoş değil
Aslinda iyi bir yer olarak göstermiyor yani dizide pavyonda çalışan kadınlar güzel şartlara sahip değil dizide
Anladım
olgun nukremin citir haliylede sevdik
Ben beğenndim bence derin bir hikayesi var
İzlemedim
Begenmedim
Ben çok beğendim
Begendim
İzlemedim
Fena değildi