Rica ederim☺️ ben senin filmlerinden iyi kötü ve cirkini sadece Clint Eastwood için izlemiştim ama Western pek ilgimi çekmiyor shajshajajha zindan adası ise sonunda şok etmisti iyi tercihler, ama yüzüklerin efendisi tarzı fantastik evrenleri pek sevmiyorum
Bahsettiğin diğer film afislerine baktım eski film kalitesi var ve ben eski filmlerin diyaloglarini cok daha güzel buluyorum🙂 mutlaka bakacağım ilgimi cekti. Eski filmlerde her duygu ve ifade daha gercek moderne göre. Evet ben de o yüzden Clint eastwood en sevdiğim oyuncu bunu kovboy kisiligimden tahmin edebilirsin ahahs. Zindan adasinda sence gercekten delirdi mi yoksa zaten deli miydi? Ben fantastik masallara bayılırım. Beni baska evrene ışınlar.
Senin listen gerçekten sinema dünyasının şaheserlerinden oluşuyor, seçimlerine bayıldım! Benim dertlerimi unutup defalarca izlediğim ilk üçlü ise bambaşka bir dünyadan. İlki büyüsüne her seferinde kapıldığım Harry Potter serisi, ikincisi beyin yakan bilim kurgu efsanesi Interstellar ve üçüncüsü de ne zaman moralim bozulsa imdadıma yetişen Neşeli Günler oluyor 🎬 Büyü, uzay ve sıcak bir Türk aile komedisi üçlüsü benim sığınağım resmen. Senin listenizdeki Zindan Adası beni her seferinde baştan sarsar. Peki bu üçlü arasından tek birini seçecek olsan hangisi olurdu?
En İyi Cevaplar