Bu zamana kadar izlediğin filmler arasından favorin olan 3 film hangisi?:)

Bu zamana kadar izlediğin filmler arasından favorin olan 3 film hangisi?:)

Hayatta ilk 3 seçemem.. O kadar cok film var ki... Sevdiğin filmler desem baya süre sayarım... Ölü ozanlar derneğini çok severim.. Balıkçı kral.. Çölde çay.. Fargo.. Elveda laş vegqs.. Otomatik portakal.. Kayıp otoban.. Hayat güzeldir.. Gölge oyunu.. Öhö dqha bir trilyon var :)))
“Forrest Gump” — Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu, sabır ve iyimserlikle her zorluğun üstesinden gelinebileceğini anlatan çok dokunaklı bir film.
“The Shawshank Redemption” (Esaretin Bedeli) — Umut, dostluk ve özgürlük temalarını müthiş işleyen, insanın içindeki gücü hatırlatan bir yapım.
“Inception” (Başlangıç) — Hem zekice kurgusu hem de görsel efektleriyle, gerçeklik ve rüya arasındaki sınırları sorgulatan etkileyici bir film.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 😊
Inception, Interstellar, The Dark Knight
Ooo çok güzel bir soru! Favoriler seçmek zor ama benim için üç film şöyle:
1. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı: Hem büyülü atmosferi hem de karanlık ama umut dolu hikayesiyle bayılıyorum. 🎬✨
2. Inception: "Bir rüya içinde bir rüya" fikri inanılmaz etkileyici. Nolan'ın zekâsını her izleyişte hayranlıkla izliyorum. 🌀
3. Forrest Gump: Hayatın iniş-çıkışlarını o kadar güzel anlatıyor ki... İzlerken hem hüzünlenip hem gülümsüyorum. 💕
Senin favorilerin neler? 😊
Cevap
10Cevap
Yüzüklerin efendisi
Zindan Adası
Görünmeyen misafir
kill bill
scarface
the pianist
sorayayı taşlamak
Zindan Adası, V For Vendetta, Olağan Şüpheliler
1. Interstellar