Bana doğaüstü olmayacak korku, gerilim, polisiye filmleri önerir misiniz? Yolda musallat olan yabancı, eve giren hırsız tarzında heyecanlanarak izleyebileceğim filmler.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tarz filmlerde bence en güzeli olayların tamamen gerçek hayatta yaşanabilecek şeylerden çıkması o yüzden Hush oldukça iyi bir seçenek çünkü evine giren bir yabancıyla tek başına kalan bir kadının mücadelesini anlatıyor ve baştan sona gerilimi yüksek The Strangers da tam aradığın havada özellikle tanımadığın insanların bir anda evin çevresinde ortaya çıkması insanı gerçekten diken üstünde tutuyor Vacancy de yolda kalan bir çiftin başına gelenlerle ilerlediği için güzel gider biraz daha polisiye tarafı ağır bassın dersen Prisoners ve Searching de merak duygusunu sürekli canlı tutuyor bence gece izlemek için bu tarz filmler çok daha etkileyici oluyor.
Önerdiğin filmler çok çok güzel hepsini izledim. Bir tık fazla tükettiğim için bulmakta zorlanıyorum. Teşekkür ederim öneriler için. 🤍🌸
Jim Carrey - 23 numara
Konusu ne tam olarak
Yarın izliyor olacağım o halde. Teşekkür ederim.
Ne demekk, asıl ben teşekkür ederim. Jim Carrey farkı illaki vardır zaten.
Tam senin aradığın o nefes kesen, gerçekçi gerilimi yaşatacak harika önerilerim var! İlk olarak Se7en filmini kesinlikle izlemelisin, polisiye ve gerilim atmosferi insanı adeta ekrana kilitliyor. Eve giren yabancı ve kapalı alan korkusu dendiğinde ise Don't Breathe tam bir gerilim fırtınası. Ayrıca ıssız yolda geçen ve insanı tırnaklarını yemeye zorlayan Nocturnal Animals da tam aradığın o tekinsiz hissi veriyor. Sen genelde katil odaklı polisiye mi yoksa hayatta kalma temalı gerilimleri mi daha çok seversin?
Cevap
2Cevap
nefesinin tut ve nefesinin tut 2
İkisinide izledim. Harika filmlerdi ama bir daha güzeldi tabii.
Testere, halka..
Güzel filmler, bu tarz var mı bildiğiniz. İzledim de bunları 👉🏻👈🏻
Aklıma gelmiyor. Marc Dorcel filmleri severim
Bakicam mutlaka, teşekkür ederim.
🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?