2021 2022 yeni yapım önerir misiniz
1 ay
Korku gerilim film önerileri?

2021 2022 yeni yapım önerir misiniz
Eski olanlardan da çok güzel filmler var.
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Kuzuların Sessizliği=1408=Kanlı Göl=Panik Odası=Uçuş Planı=Gerilim Hattı=Kadavra=Hücre 2=Hush=Brake=)=Otostopçu 1986 ve Otostopçu 1=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak
Merhaba,
Bu filmleri izlediniz mi bilmiyorum ama hepsi birbirinden güzel gerilim korku filmleri ben keyif alarak izledim. :)
Seans
Issızlık
Hayal adası
Sessiz bir yer serisi
Katliam gecesi
Korku Seansı
Ruhlar Bölgesi
Lanet
Otopsi
Kadavra
Diğerleri
Yetimhane
Uykusuz
Cehenneme Bir Adım
Selamlar,
Bir korku filmi sever olarak bende elimden geldiği kadar senin için güzel bir liste yapabilirim. Umarım yardımcı olabilirim. Şimdiden keyifli seyirler.
Cevap
4Cevap
Eski ama mezarına tüküreceğim var dı çok korkunç değil ama güzeldi
İzledim onu ya 😔
siccin dabbe izleyebılırsın :)
Onlar çok korkunç ya aşırı cinli minli
Paranormal acvify nasıl onu izlesem
The conjuring 3
Çok korkunç ya cinli minli🤭
Paranormal acvify nasıl onu izlesem
Fresh, Spree
Rezzzx