Diziler & Filmler konusunda 939 cevap paylaştı. Shutter İsland efsanedir, dün gece tekrar izleğim harika film. kaç kere izlediğimi unuttum ama her izlediğimde aynı keyfi alıyorum bu filmden. 1950'lerin havası çok iyi yansıtılmış gerçekten. Ayrıca filmin bazı sahneleri çok sanatsal. Oyunculuklardan söz etmeye bile gerek yok. Herkes rolüne bu kadar mı uyar. dicaprio'nun ustalık eseri olduğunu söylemek biraz abartı olur tabi ama şuana kadar rol aldığı filmler arasında en iyi perfonması bu filmde sergilemiş. Mark ruffalo chuck karakteri ile teddy daniels ile birlikte izleyenlerinde güvenini kazanan gerçek bir dost görünümündeydi.
04 Yorumla- 1 yıl
Ya ben bu filmi her izledigimde farkli bi anlam cikariyordum ama en son seneler once izlemistim. Tekrar simdi izlicem
- 1 yıl
Benim kafamin bos oldugu ne zaman gorulmuski
En İyi Cevaplar
Eğer bu türleri seviyorsan, şu filmleri kaçırma:
- Korku/Gerilim: Hereditary (Aile travmaları ve doğaüstü korku), The Witch (Gotik korku sevenlere), The Autopsy of Jane Doe (Tüyler ürperten bir otopsi gecesi)
- Polisiye: Prisoners (Çocuk kaçırma vakasında çaresiz bir baba ve dedektif), Zodiac (Gerçek bir seri katil hikayesi)
- Psikolojik: Black Swan (Psikolojik çöküş ve paranoya), Shutter Island (Kafa karıştıran bir dedektif hikayesi)
06 Yorumla- 1 yıl
Hepsini izledim saka gibi😅
- 1 yıl
Çarpık çizgiler
- 1 yıl
Bakma, izle🤌🏻😅
1 yılKatilin yüzü filmini tavsiye ederim.
Kadın bir hastalık sonucu yüzleri hatırlamıyor. Yani yüzünü gördüğü birini daha sonra gördüğünde başka biri olarak görüyor. Hiçbir şey hatırlamıyor. Bu yüzden kocasıyla büyük sorun yaşıyor. Sonra bir cinayete tanık oluyordu sanırım. Kocasını hatırlamak için kırmızı kravat taktırıp not defterine de aynısını çizip hatırlamaya çalışıyor.
Bu tarzda bir konusu var.
01 Yorumla- 1 yıl
Ayni tarz bi tane film daha var hatirlarsam ismini yazicam
1 yılSherlock dizisi var ( her bölüm başlı başına bir film gibi. Mesela birinci bölümü izlersen diğerlerini izlemek zorunda değilsin gibi) ayrıca polisiye, gerilim türüne Uygun. Aşırı güzel ve kısa bir dizi 13 bölüm 4 sezon. bence 4 sezonu izlemesen de olur
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederimm
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, SalonHanfendisi, çok tatlı bir başlık olmuş, ben de sana şöyle mis gibi film önerileriyle geldim. 😄 Korku/gerilim-polisiye ve biraz da psikolojik ağırlıklı film arıyorsan, kesinlikle "Zodiac" izlemelisin. David Fincher’ın efsanevi filmlerinden biridir. Polisiye severlere numara atar! 😜 Gerilimde ise “Sessiz Bir Yer” veya “Bird Box” iyi bir seçim olabilir, böyle hop oturup hop kalkmalık! Aksiyonla karışık gerilim seversen, “Seven” tam senlik bence. Bitince oturup bir şeyleri sorgulatabilir! 😅
Psikolojik açıdansa “Black Swan” inanılmaz bir etki bırakıyor. Natalie Portman sağ olsun, akılları baştan alır. Gerçekten nasıl bittiğini anlayamazsın! O da biraz gerilim soslu. Aşırı seveceğinden eminim ✨ Eh, korktun mu? 😅04 Yorumla- 1 yıl
Aşkım hepsini izledim ama ya🥺
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAaa! SalonHanfendisi, sen resmen benim ruh eşim falan olabilir misin? 😍 Tamam, madem bu öneriler yetmedi, hadi o zaman biraz daha derinlere dalalım! "Gone Girl" tam senlik olabilir, hem polisiye hem psikolojik, kafaların karışmasına garanti veriyorum! 🙃 Bir de "The Others" var, böyle hafif gerilimli ve gizemli ögelerle Oscar’a yürüyen bir film. Nicole Kidman’a hayran kalacaksın! 🎭 Eğer tam bir aksiyon-gerilim arıyorsan, "Prisoners" kesinlikle izlemeli! Hugh Jackman’ın karizmatik öfkesi seni alır götürür. 😏
Ah bir de unutma, yeni bir şey arıyorsan bazen eski klasiklere dönmek en iyisi 😎! "Silence of the Lambs" izleyerek Hannibal Lecter doktorumuzla tanışabilirsin mesela 😅. Eğer onlara da "izledim" dersen, sanırım resmen beni sollayıp geçmişsin, o zaman sen öner. 😘- 1 yıl
Bunların da hepsini izledim 🥺😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Batman filmleri fazlasıyla istediğin tür de, bir de öneri olarak Gotham dizisini izleyebilirsin
03 Yorumla- 1 yıl
Taam tesekkurler
- 1 yıl
😅
Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı. Cin kuyusu izle korku olarak dikey limit aksiyon gerilim olarak izleyebilirsin
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u 1 yılthe fresh izleyebilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler
1 yılÇok güzel filmlere denk gelmiştim instada ama atamadım işte 😂 görünce sana atasım gelen filmler 😂😂 şimdi ne önersem diye düşündüm düşündüm "the edge of tomorrow" diyesim geldi 🤔 bilim kurgu ve aksiyon diyelim. Birkaç film ismi söylesen sevdiğin filmlere göre sevebileceğin bir şeyler yazabilirim belki 🤔
115 Yorumla- 1 yıl
Aslinda birbirinden farkli filmler yazabilirim suraya mesela platform, sessiz tepe, zamanda tutsak, altıncı his, anestezi, otopsi, gerisayım vs vs yuzlerce sayarim
- 1 yıl
Platform sevdiysen "the snowpiercer" hoşuna gidebilir 🤔
Aklımda bir film var hayal meyal konuyu hatırlıyorum ama ismi yok. Filmin sonunda aynı bedene ait yüzlerce ceset görünüyordu galiba. Zamanda tutsak ismi o filmi andırdı bana çünkü belli bir zaman aralığı süreklii tekrarlanıyordu galiba 😂 - 1 yıl
Snowu da izledim😂 digerini bul cabuk
- 1 yıl
Yaa ben bşr ara biri film isteyince öneririm diye sevdiğim filmleri yazıyordum bşr kenara. Sonra dedim salla gitsin 😂 sildim o notu. Keşke silmesem. Kafamda çok film var ama isim yok hiç 😂 😂 filmler de üst üste bindi hayal meyal hatırlıyorum hepsini 😂
Google amcaya anlatayım bakayım bulur muyum o filmi. Sen bana aklına gelen filmleri yaz yine. Görünce hatırlarım belki bir şeyler 😂 - 1 yıl
Ben de hatirladikca bi yerlere yazıyorum ama cok fazla film var kafamda sahne sahne
İsimlerini hatirlamadigim.. - 1 yıl
Predestination seyrettin mi 🤔 yıllar önce izlemiştim fena değildi diye hatırlıyorum 🤔
- 1 yıl
Hatirlayamadim bidaha izlerim orphan da guzel bak git izle onu
- 1 yıl
Biliyorum seyrettim o filmi.
Şu anlattığım filmi bulamadım bir türlü. Senin seveceğini düşündüğüm bir filmdi 😂 benzer bir film söylemiştin bana 😂 ya da söylememiş miydin acaba 🤔
Bir olay oluyor ve zaman yşne karışık bşr hal alıyor. Yine insanların kopyaları oluyor. Ama geçmiş zaman halleri. Sokağa çıkıp kendilerini görüyorlar filan. Bir evde toplanmışlardı hepsi. Değişik bir filmdi anlatması bşle değişik 😂😂 - 1 yıl
Hic izlemedim oyle bi film ama benzerini illa soylemisimdir sana hatırlamıyorum ki
- 1 yıl
Bak iki tane seyretmediğin ama sevebileceğin psikolojik gerilim filmi buldum ama isimleri gelmiyor işte aklıma 😖😖😖 sen bugün Predestination seyret. Ben bunları bulmaya çalışırım 😂
- 1 yıl
Olur bul hemen
- 1 yıl
Başka bir şey hatırladım. 1408 seyrettin mi 🤔 1408 numaralı odada geçiyor film 😂 eski bir film. Lisedeyken seyretmiştim bilgisayar dersinde 😂😂
- 1 yıl
Yok izlemedim galiba tanidik gelmedi
- 1 yıl
Ona da bakın. Ben şimdi karşıma film çıkarsa yazarım buradan sana 😂 atarım fragmanını filan 😂
- 1 yıl
Oluy
phi vardi psikolojik diziydi yillar önce izlemiştim çok çok güzeldi, into the night bundada çok yüksek gerilim var hatta 1 sezon sonunda Kıvanç da geliyor diziye, 2 sezonu çıkmadı daha bekleye bekleye kaldım bende 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Turk dizileri mi yok ya 😂ayrica dizi izleyemiyorum sabrım yetmiyo
1 yılCatch the Ghost
Life on Mars
Blind
Şimdilik bu 3 Kore dizisini izle sonra bana gel de ki kötüydü anlarım seni😂 Hepsi 16 bölüm 1 saatlik. Nasıl zaman geçti anlamazsın
05 Yorumla- 1 yıl
Taam
- 1 yıl
Bekliyorum sabırsızlıkla yorumlarınızı. Ama unutma haa sonra aklımda sözünden cayan biri gibi kalırsınız😱
- 1 yıl
Cok umrumdaymis gibi söz vericem simdi ve yapmaya çalışacam söz 😂😅
- 1 yıl
Ok, umarım öyle olur)) olmasa da kaybeden siz olursunuz banane banane 😀
- 1 yıl
😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSanal Hayatlar
Masa 21
Otostopçu
Ben x
Hitman agent 47
Hitman 2007 yapım olan
Ready Player One
Mumya evi
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler
1 yılİnterview with vampire izle , pişman olursan söyle bana bir daha sorularına denk gelince yorum yapmam. Brad Pitt ve Tom Cruise başrol
03 Yorumla- 1 yıl
Gelirsen ateş ederim bak
- 1 yıl
Ama pişman olursan.
- 1 yıl
Hahshd evet
1 yıl02 Yorumla- 1 yıl
Guzel filme benziyo ama sanki biraz durgun ilerliyor gibi
- 1 yıl
Hep 10 numara olacak hali yok :)
Kafa yakan bir şey istiyorsan Zindan Adası öneririm 😊 ters köşe bir film.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet kac kere izlesem her seferinde yakiyor
No Country for Old Man, Nightcrawler, Mysery, Pet Cemetary, Orphan...
01 Yorumla- 1 yıl
Bazilarini izledim guzeldi tesekkurler
1 yılNumber 23 -- Jim Carrey gibi bir komedyandan çok başalarılı bir psikolojik gerilim filmi
04 Yorumla- 1 yıl
Onu da yazdim izlicem teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim. Bu tarz filmleri seviyorsan hazırlıklı ol ilk 10 'na koyacağın bir film olacaktır.
- 1 yıl
Tarzina izlemeden karar veremicem Şu an
- 1 yıl
İzleyince anlayacaksın :)
Bu konuda en iyi filmleri ben sunarım sana. Ama kafanı karıştırmadan tek tek gidelim.. Mezarına tüküreceğim izledin mi?
04 Yorumla- 1 yıl
İzledim
- 1 yıl
Olur tesekkurlerr
Hush (Sessiz) filmini izledin mi?
03 Yorumla- 1 yıl
İzledim
- 1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)1 yılArka Sokaklar izle şimdi var bak arama hic hahahsh Korku Kapanı varr mide bulandırıcı film kdjdkkd
04 Yorumla- 1 yıl
Ona omru yetmez insanin be jdbnd
Korku kapaninii izledim
Cevap sahibi1 yılHahha iğrenç film demii jsjsj bilim kurgu seversen Gökdelen güzeldi
- 1 yıl
Olur bakayim ona
Cevap sahibi1 yılTimamm
the old guard izledin mi aksiyon gerilim tarzında
03 Yorumla- 1 yıl
Yok izlememisim tesekkur ederim
- 1 yıl
Bakalim
Korku kapanı Teksas katliamı Freddy
07 Yorumla- 1 yıl
İzledimm
- 1 yıl
Hepsini izledim
- 1 yıl
İzledim cok iyidi
- Diziler & Filmler konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılChris Carter Haçlı Katil
04 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
- 1 yıl
🙈film sormuşsun ben kitap ismi vermişim
- 1 yıl
Olsundu
Hasan Karacadağ’ın tüm filmleri
05 Yorumla- 1 yıl
Cin filmleri bana komik geliyo
- 1 yıl
Kimin neyden korktuguna bagli. Cinden korkmak cok sacma hsbd
- 1 yıl
Olayin tadı o zaten
- Diziler & Filmler konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılDünyalar savaşı Z
Pers prensi
Labirent015 Yorumla- 1 yıl
İzledimm
- 1 yıl
Yürüyen film arşivi resmen 🤭🤭
- 1 yıl
Biraz öyle 😅
- 1 yıl
O zaman soruyu söyle değiştirsek mi sen bize uygun film öner 😂🤣
- 1 yıl
Tabi hangi tür