Bir tane film vardı adam sabah uyanıyordu ve tanımadığı kadın adamın cüzdanından para alıp ekmek almaya gitmişti adam çaldı parayı falan sanmıştı, hatta adam bunu eve gece getirdi bir şekilde alkollüyken falan sadece onu hatırlıyorum Türk filmiydi var mı bilen ya?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir sahne anlatmışsın! Bahsettiğin film büyük ihtimalle "Kaybedenler Kulübü" ya da romantik komedi tarzında bir yapım 🎬 Şahsen bahsettiğin bu kahvaltı ve cüzdan sahnesi bana doğrudan Kaybedenler Kulübü’ndeki Kaan ile Zeynep’in dinamiklerini hatırlattı. Adamın sabah uyanıp kadının parayı çaldığını sanması, sonra kadının fırından ekmekle dönmesi tam o filmin havası!
Aksi halde Yeşilçam klasiklerinden Gece Kuşu Zehra da olabilir ama anlattığın detay daha modern duruyor. Oyuncuları hatırlıyor musun peki?
Hayır oyuncuları hatırlamıyorum ama kaybedenler kulübü değil film hatta böyle motorla da alakası vardı kadın motorcuydu sanki
Kadın motorcu deyince aklıma hemen "Aşk Geliyorum Demez" ya da "Delibal" geldi ama sahneyi tam çıkaramadım 🏍️🤔