Bir tane eski bir Türk filmi var ama hatırlamıyorum adını. Yardımcı olur musunuz?

Bir tane anne ve baba var bunlar fakir ve köyde yaşıyorlar ve bir tane de ağa var bunlara hep borç karşılığında yiyecek içecek veriyor sonra fazlasıyla alıyor. Bu kadın kocasının kolları taşın altında diye kesiliyor ve kocası kendi gururuna yediremeyip intihar ediyor ve kocasız kalıyor. Sürekli çocukları ölüyor hastalıktan ya da açlıktan. Sonra bir gün eve dönerlerken yağmur başlıyor sağanak halinde ve dere sel oluyor, kadın orada da çocuklarından birini ya da bir kaçını kaybediyor geriye 2 tane çocuğu kalıyor ve çocukları büyüyor ve onlardan birisi aşırı sakin, diğeri aşırı deli dolu... Aşırı deli dolu olan hep annesinin bileziklerini (aç kalmamak için bilezik karşılığında yemek almıştı ağadan) almak ve annesine vermek istiyor ama parası olmadığı için alamıyor bu yüzden çalıyor ve annesine veriyor ama ağa gelip çaldığını söyleyince annesi baban karısının çalınan bilezikler takmasına müsade etmezdi diyerek geri veriyor ve oğlunu öyle ikna ediyor sonra da birçok olay oluyor ve en sonunda o deli dolu olan oğlu eşkıya oluyor ve ağayı öldürüyor, kızını da dağa kaldırmaya çalışırken o hepimizin namusu bırak onu diyor ama oğlu bırakmıyor sonra da annesi oğlunu vuruyor sonra da o oğlu cebinden annesinin bileziklerini çıkarıyor ve ölüyor bilezikler de yere düşüyor ve bitiyor film... Bu eski bir Türk filmi ama adını hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir tane eski bir Türk filmi var ama hatırlamıyorum adını. Yardımcı olur musunuz?