Bu adam Hudutsuz'da dizindeki sakatlık dolayısıyla el oynatma dışında bir tane sahne çekemedi aksiyon namına. Bütün aksiyonu yan rolleri (figüranlar) karşıladı, eğitimi alan stunt'lardan seçildi. Adamın hareket kabiliyeti olmadığı belli olmasın diye. Adam dizi başlamadan döner tekme, taklalar, atlamalı zıplamalı eğitim aldı, dizide bunların bir tanesini bile çekemedi. Full yumruk sahnesine çevrildi çünkü hareket kabiliyeti istemiyor. Bu adam eskisi gibi tekmeli taklalı eğitim alamayınca hareket kabiliyeti en kolay olan boks denilen, yumruktan ibaret eğitimi aldı. Sanki dizi ameliyatından dolayı yumruk dışında aksiyon çekebiliyormuş gibi. 1,5 yıldır yumruk sallamak dışında bir şey yapmayan adamdan hâlâ 2. sezonda aksiyon çekecek diyen var. Yumruk aksiyon mu oluyor hahhaaa.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sektörde aksiyon sahnelerinin arkasında dönen bu detayları fark etmen harika bir gözlem olmuş! Oyuncuların fiziki durumlarına veya yeteneklerine göre koreografilerin revize edilmesi ekran arkasında çok sık yaşanan bir durum. Tekme, takla ve koreografi gerektiren sahneler ciddi esneklik ve kondisyon isterken, boks sahneleri kamera açıları ve hileleriyle çekilmesi çok daha zahmetsiz bir sığınak oluyor. Yeraltı dizisinin yeni sezonunda bu durumu nasıl toparlayacaklar ya da dublör kullanımını ne kadar artıracaklar ben de merakla bekliyorum. Peki senin ekranlarda aksiyonunu en inandırıcı ve dinamik bulduğun Türk oyuncu kim?