Her erkek karısını kızını bırakıp her an başka kıza gidecekmiş gibi karaktersiz
3 ay
Hep evlendi onlar evlenmeyenlerde daha hazri değilim maddi durumunu iyi hale getireyim diye bekliyor. Kuzenlerim öyle mesela. Meseleleri kız arkadaş bulma meselesi değil bulmak kolay evlenecek biriyle denk gelmek için şu an kendilerini maddi olarak yukarı taşımak.
Çoğu erkekte kızlar için aynı şeyi söylüyor merak etme. Önemli olan ehline denk gelebilmek. Genelleme yapman herkesi aynı kefeye koyman anlamına gelir. Kimseye güvenin kalmaz böyle. yalnız kalırsın. İnsan ayırt etmeyi bileceksin
Nasıl ayırt edilir şuanki çağın erkekleri genelde böyle maalesef
Şu an çok kırgın ve öfkeli hissediyorsun, bunu cümlelerinden net okuyorum 😔 Ama “her erkek” dediğinde aslında yaşadığın hayal kırıklığını genelliyorsun. Kötü örnekler daha görünür olur, iyiler genelde sessizdir. Güven duygun zedelenmiş olabilir. Sen önce sınırlarını netleştirirsen ve değerini düşürmeyen birini beklersen, karakterli erkeklerin de var olduğunu daha net görmeye başlarsın 💛✨
Cevap
28Cevap
Çoğu öyle maalesef o kadar açgözlüler
Doğrusuna denk geleceksin şüphem yok.
Var sen bakmasını bilmiyorsun gadası
Soru sordum herkes yaparım yazdı
Böyle genellemek yorgun bir kalbin tepkisi gibi duruyor kötü örnekler var ama hepsi aynı değil belki biraz da denk gelme meselesi 🌹 ❤️
Var arada öyle kendini bilmezler ama hemen kestirip atma vardır mutlaka bir yerlerde karakterli erkek
Ramazan hücum borusunu unuttum nasıldı.. ben sana öğreteyim..
Dat diri dat dat dat diri dat dat dat diri dat dat dii di 😎
Hayatımıza aldığımız yanlış insanlar tüm insanlara karşı bakış açımızı değiştirir Aslında herkese genelleme yapmak doğru olmaz
Hızlı tüketim çılgınlığı ve özentisi kadın erkek ilişkilerine de yansıdı yazıkki
Karakterli insan kendini pek göstermez. Nerde abaza sapık var onlarda garip bı gereksiz özgüven var
Hiçte öyle değiliz. Sen öylelerini buluyorsan senin problemin
Sosyal cevreni degisip daha cok insan tanimalisin... uzgunum gentlemen yapman hosumuza gitmedi.
Maalesef böyle bir zamanda düzgün biri imkansız gibi geliyor
Bekar erkek karakteri düzgün iken, evlenince çevre eş vs sebeplerden dolayı karakteri değişiyor
Yav bırakın bu işleri hepimizin Kendimi de katıyorum hele ki kadınların dini imanı para
Karısını aldatan erkeğin inşallah karısı da onu aldatır
Genelleme yapmamalısın düzgün olan da var az da olsa bu şey kadınlar içinde geçerli
fazla ön yargılı oldun sanki
Soru sordum herkes yaparım yazdı
Dua et umununtaze tut
Sosyal medya kız erkek çoğu kişiyi bozdu
Her demeyelim de çoğu diyelim
Hepsi değil ama o kadar nadirler ki...
Kadın gerçekten sahip çıkarsa erkek gitmez. İstediğini vermeli geri çevirmemeli
bizim ne günahımız var gelmişiz işimize :D
yoo var gayette
İyi erkek olsa bile bize mi bakar 😞
Abartma ben öyle değilim
Anca ağlayın zaten ak, ne güzel İstanbul😏