Duvarın o hali neden o halde önce onu anlatayım. Ben 3 sene önce duvarıma raf yaptırdım bir tanıdığa o da beceremedi içine ahşap bir şeyler sokmuş duvarın içine. Neyse yaptığı rafı kaybolan kedim güzel bir şekilde paaat diye düşürmedi mi ben o anda işim vardı yetişemedim. Neyse rafı bir daha takamadım. O ahşaplar da öyle hem içinde hem dışında durdu. Her haltı denedim olmadı. Testere ile kestim bu sefer tahtayı çıkaramayınca. Birde yks ye çalışıyorum. Notlar astım duvara pano yoktu. Bir de onun izleri kaldı. Badanacılar da zaten beceriksizin teki çıktı aldıkları para da haram olsun o ayrı olay evin boyası teker teker sökülüyor tekrar badana yaptıracağız. Duvarın o kısmına ne asarsam asayım tutmuyor. Hele bu gece de yeni bant yapıştırdığım halde yine bu tablo düşüyor. Diğer yanındaki de duvarı o halde. Ama o düşmüyor nedense. Korkmaya başladım.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapışkanlar duvarda kalmış sanırım, yanılıyor muyum?
Yeni yapıştırmıştım. Aynen.
Acaba siyah bant yapıştırsam tabloya zımparalayıp assam tutar mı
Bahsi geçen yapışkanı da tablonuzun o kısımlarını zımparalayıp, deneyebilirsiniz.
Belli ki tablonuz yapışkan maddeye tutunamiyor 😅
A4 yaptım zımba ile
Tabloya mı zımbaladınız?
Evet
Onun da yırtılma ihtimali var ama sinirli bi yapınız olduğu için bi şey demek istemiyorum daha 😂
Henüz bir şey olmadı. Nazar değdirme la.
Olur olur, değdirmem 😂
😂Ay bizim belediyenin işçileri greve gitmişti 4 gündür çöpler alınmıyordu. Bugün de pazar var. Pazar günü pazar var. Yandık diyordum dün gece. Allahın sevgili kuluyum ki sabah çöpler toplanmış. Sokaklar pislik içinde ama çöplerin içi boş. İkisi de aynı. Bir sevindim anlatamam be. Fareler basmış çünkü diğer semtleri evlere girmiş fareler. Bizim de kedi var cam güzeli. Fareleri görse atlardı çok şükür
O grev yapanlar yüzünden sokaklar pislik içinde şu an hala. Şeytan diyor kedilerin kumunu temizle çöpün yanına poşetten kenara dök. Çok sinirlendim. 50 bin maaş alıyorlarmış hala beğenmiyorlar var ya.
Ne güzel çıkarımların var ya öylee, enerji patlaması yaşıyorum şu an resmen 🤣🤣
Korkulacak bir durum yok sakin ol 😅 başka yere as bari
Ya asmak için asmıyorum ki. Orayı kapatmak için basıyorum merhaba zaten. Yoksa kuru şeylerin fotoğrafını ne asacağım ben ya. Abidik gubidik şeyleri.
Şöyle diyim o halde böyle poster gibi bir şey yapıştır oraya
İstersen tabi
Amma çok yazım yanlışı yapmışım sinirden. Orayı kapatmak için asıyorum z3
Önemli değil 😅
Poster ne asacağım ki halı mı örtsem ne 😂😂yine çıkıyor
Köy evlerinde olur halı vs duvara öyle de olabilir dediğin gibi 😅😂
Arkasına a4 koyup zımbaladım ona yapıştırdım tuttu
Harika sonunda 😅
Cok sinirlenmissin 😂
Baya. Öyle böyle değil. Korktum çünkü.
Buna güvenmedim gece lambamı kapatmadım. İyi ki kapatmamışım.
Hahaha ben olsam tabancayi cekerdim. Bi gece yatarken asagidan gum diye bi ses geldi kalktim uykudan. Tabancayi aldim elime asagi indim ama altima siciyodum az kaldi 😂
😂😂😂😂Allah seni gece gece kahkaha attım.
Megerse kucetteki vakumlu askilardan birinin baglantisi cozulmus asagi dusmus sampuanlarla beraber. Merdivenleri tabancayla bir inişim var acayip heyecanliydi
Aboo. O amma ses çıkarmıştır helee. Ben olsam ödüm patlardı.
Evde tekim napim bakmak zorundayim sonucta 😂 tabancayi cektim popom popom evdeki butun odalari dolastim en son dusta gordum yerde sampuanlari icim rahat etti 😂
4 tane yerden yapıştır bence
Hala mı düşüyor
Vida atmalı