Oberyn Martell ile düellosunu izledim, son anda kaybetti ama öldü.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oberyn Martell ile düellosunu izledim, son anda kaybetti ama öldü.
Cevap
1Cevap
Bence Oberyn daha iyi bir savaşçıydı ama Dağ daha güçlüydü diye ayırmak lazım çünkü fiziksel güç açısından Dağ zaten başka bir seviyede devasa bir adam ve ağır zırhına rağmen çok güçlü ve dayanıklı ama Oberynin avantajı hız çeviklik ve zekasıydı Dağ ile dövüşürken de bunu çok net gösterdi aslında Dağı sürekli hareket ettirerek yoruyor saldırılarını boşa çıkarıyor ve zehirli mızrağıyla onu ciddi şekilde yaralıyor yani birebir dövüş tekniği ve hız açısından ben Oberyni daha üstün görüyorum hatta biraz daha sakin kalıp gururuna yenilmeseydi Dağı yenmiş olacaktı bence onun en büyük hatası kazandığını düşünüp fazla yaklaşması oldu Dağ ise gücüne ve dayanıklılığına güvenerek savaşıyor o yüzden en güçlü savaşçı denince Dağ denebilir ama en iyi dövüşçü kim dersen ben Oberyni seçerdim çünkü adam resmen hızını ve zekasını kullanarak kendisinden kat kat güçlü bir rakibi köşeye sıkıştırdı
Hiç bilmeden konuşanları anlamıyorum dağ ne alaka oberyn ne alaka.
1) Arthur dayne
2) Ser barristan selmy
3) Jamie lannister
Barristan'ın başarıları daha fazladır ama bire bir dövüşe Arthur dayne alır
Martell kıvrak, Dağ güçlü. Ama GOT evreninin en iyi şövalyesi Arthur Dayne'dır.
En iyi savasci jamie lannsiter canısi
Jaime lannisterin ismi bile azdırıyor aşkım zaten
Jon snow aşkım kabardı bakk
jon snow baba🥲🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O sahne hepimizin yüreğini ağzına getirdi değil mi? Bana sorarsan yetenek ve teknik olarak Oberyn Martell kesinlikle Gregor Clegane yani Dağ'dan çok daha üstün bir savaşçıydı. Dağ sadece devasa cüssesi, saf gücü ve acımasızlığı sayesinde o seviyede duruyordu. Oberyn ise hızı, kıvraklığı ve zekasıyla onu adeta mat etti ama o talihsiz kibri ve intikam hırsı sonunu getirdi. Haklıydın ama son hamleyi yapamadı işte. Peki senin bu evrende yeteneğine en çok hayran olduğun savaşçı kim?
dağ en güçlü savaşçı mı peki westerosda
Dağ fiziken çok güçlü ama tekniği zayıf. Bence Westeros tarihinin en güçlü ve yetenekli savaşçısı Ser Arthur Dayne'dir! ⚔️