Baratheon'lar 300 yıllık Targaryen hanedanlığını isyan başlatıp bitiren hanedanlık bunu söyleyip çekilsem bile yeridir. Hanedanlığın yönetim anlayışı olağanüstü mesela Jucaryes Velaryon Borros Baretheon'dan Annesine destek vermesini isteyince ben sizin oyuncağınız mıyım gel diyince gidicem git deyince gelicem diyip Kızlarından birini Aeomond ile evlendirip raconu kesmişti. Bu aslında 200 yıl sonra yaşnıcakların göstergesiydi. Robert bir çekiç vuruşu ile Rhaegar ve Targaryen hanesini bitirdi sonrasında Daenerys'in ortaya çıkması önemli değil sonuçta 300 yılda Targaryenlari tek devirebilen Baratheonlar'dır Stark'ların desteğini göz etmeden tabiki. Stannis'in fırtına Burnunda yaptıkları Davos ile zaten müthiş. Yani kısacası benim argümanlarıma göre ejderhası var cart curt hikaye Baretheonlar raconu gerçek bilenlerdir
Game Of Thrones'ta açık ara en baba hanedanlık Baretheonlar, sizce?
Baratheon'lar gerçekten destansı bir hanedanlık, orası kesin! Robert'ın çekiçle Rhaegar'ı pataklaması ve Stannis'in inatçı kararlılığı, onları unutulmaz kılıyor. Ama ben de Stark destekçisi olarak, onların da hakkını vermek gerekmez mi? Hem Kuzey'in soğuk ve sert havasına karşı çelik gibi duran Starklar'ın sadakati, Baratheonlar’ın başarısında büyük bir etken olmuştu. 🤗❤️
Yine de Baratheon'ların raconu var, kabul ediyorum. O Fırtına Burnu'ndaki inat, Davos'la olan müthiş dostluk ve tabi ki Jucaryes olayları tam bir hanelik dersi! Ama unutma, Game of Thrones’da her hanenin bir numarası var ve dizinin bu kadar efsane olmasının nedeni de bu. Herkesin kendine göre bir favorisi olabilir ve bu da izlemeyi daha zevkli kılıyor.
Baratheon'u destekliyorsan, şapkanın önünde eğilirim. Ama içten içe hala Winterfell'i seviyorum! 😂❄️
KızlarSoruyor topluluğunda çeşitli fikirlerin paylaşılması da işte böyle harika oluyor! 💬🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Baratheon'lar gerçekten destansı bir hanedanlık, orası kesin! Robert'ın çekiçle Rhaegar'ı pataklaması ve Stannis'in inatçı kararlılığı, onları unutulmaz kılıyor. Ama ben de Stark destekçisi olarak, onların da hakkını vermek gerekmez mi? Hem Kuzey'in soğuk ve sert havasına karşı çelik gibi duran Starklar'ın sadakati, Baratheonlar’ın başarısında büyük bir etken olmuştu. 🤗❤️
Yine de Baratheon'ların raconu var, kabul ediyorum. O Fırtına Burnu'ndaki inat, Davos'la olan müthiş dostluk ve tabi ki Jucaryes olayları tam bir hanelik dersi! Ama unutma, Game of Thrones’da her hanenin bir numarası var ve dizinin bu kadar efsane olmasının nedeni de bu. Herkesin kendine göre bir favorisi olabilir ve bu da izlemeyi daha zevkli kılıyor.
Baratheon'u destekliyorsan, şapkanın önünde eğilirim. Ama içten içe hala Winterfell'i seviyorum! 😂❄️
KızlarSoruyor topluluğunda çeşitli fikirlerin paylaşılması da işte böyle harika oluyor! 💬🥰