Game Of Thrones mu, Vikingler mi?

Bu iki efsanevi diziden hangisini seçiyorsunuz?
Koştum geldim iki dizininde müptelası olarak yorum yapmaya.
Vikingler gerçek karakterlere dayandığı gerçek hikayelerden esinlenildiği için daha dehşet verici kan dondurucu bir seri bana göre.
Game of thrones büyüleyici bir dünya. Ne ondan önce böyle bir dizi izledim ne de ondan sonra. Ben sanki Game of thrones efsanesinden kilitli kaldım çıkamıyorum dışarıya. Hergün tekrar izlemeliyim, müziğini dinlemeliyim, kısa videolarına göz atmalıyım diyorum kendi kendime. hiç bitmemesi sonsuza dek sürmesi gereken bir diziydi.
Game of thrones 'dan daha efsane bir dizi yok bence. ❤️
Got son bölümünde her şeyin içine etti. Vikings ragnara kadar muhteşem otesiydi
Ben oyuzden Vikings dedim got da hayal kırıklığım çok kötü oldu. Hiç beklemiyordum heyecanla bekledim o seneyi sonuç hüsran.. Vikings ragnara kadar muhteşem otesiydi. Ondan sonra bozuldu yine izlenilebilirdi. Finali gene husrandi ama zaten beklenti düşmüştü. Got öyle değil.. peaky blender öneririm baştan sona efsane
Görüş
26Görüş
Game of thrones sırf reklamları iyi yapıldı diye bu kadar bilinir bir dizi. Ben hiç sevmiyorum, aşırı ağır, bir olay olsun diye birkaç bölüm beklemen bile gerekebiliyor. Hem zaten ikisi farklı tür. Got bilim kurgu, vikings ise tarihten esinlenme.
Game of thrones dizisini daha önce izlemedim ama Vikingler dizisini izlemiştik ve gayet beğenmiştik tabii ki açık sahneleri olduğunda hep anneme denk geliyorduk ve annem kızıyordu özellikle babam izliyordu internet üzerinden
Daha doğrusu zaten ben izlemiyordum babam izliyordu ben yanından kaçıp gidiyordum o izlerken 😂
Arkadaş bir geliyorum oh oh oh oh oh sesler çıkıyor yanımızda baba 😂
Hayır yani bir yerde nefiste çekiyor yani babanın yanında uslu da durmak zorundasın 😂 ah ah bir de engelli olunca bu işlerde daha da şansını azalıyor
Hadi sen yine sağlıklısın elini sallasan ellisi eben engelliyim evdeyim ya
Yok ya sağlığım yerinde ufak tefek inişli çıkışlı dönemler yaşıyoruz tabii ki ama tabi her şey sağlıkla da olmuyor sağlık olması için ne mutlu olmak mutlu edecek insan gerekiyor ailem konusunda şanslıyım engelli olduğum için şikayetçi değilim ama yalnızlık duygusu dedim mi o koyuyor be 😂
Evde otururken o iş biraz zor asosyal değilim fizik tedavi merkezine falan gidiyorum ama bazen ailemin bazı nedenlerinden dolayı sosyal hayattan uzak kalıyorum mesela Alanya'da yazlığımız var oraya gidiyoruz babam orada bir kalıyor tam 6 ay e orada mesela yaş ortalamasına bakıyorsun 60-65 yaş üstü nasıl sosyalleşeceksin şimdi zaten insanlar birbiriyle sohbet etmeye bile korkuyor yani hani nasip kısmet ama nasip kısmette çaba gösterirsen olur
Aynen haklısın istek gönderdim
Viking hiç görmedim ufak bir sahne bile izlemedim game of thrones küçük sahneler izledim neredeyse gördüğüm tüm sahnelerde çıplaklık vardı
Vikingkeri güncele gelip bırakmıştım. Devam etmedim sonra. Bitiremediğim için yorum yapamayacağım. Ama güzeldi ikisi de 😂
Ben izlerken 3 sezonluktu herhalde. Ragnarı yılanlar öptüğü sezondan sonrası yok bende 😂😂
Sarar yaa. Onun büyük oğlu da iyiydi 😂😂
Şeytan sevmem ben. Şeytan cosplayi yapan kızlar hoş oluyor ama sevmem şeytan meytan 😂😂
Game of thrones favorim hep ama kimse beğenmiyormuş anlaşılan ajsjd
Vikingleri izlemedim ama Game of thrones aşırı güzel bi dizi normalde uzun dizileri izleyemem ama game of thrones bi oturuşta bir sezon bitirdiğim dizi. mükemmel
Vikingkeri güncele gelip bırakmıştım. Devam etmedim sonra. Bitiremediğim için yorum yapamayacağım. Ama güzeldi ikisi de
İki filmde tarzım değil. Ama izleyecek olsam Vikingler derdim..
İkisini de izlemedim ama game of daha iyi bildiğime göre
Game Of Thrones da Vikingler de hiç izlemedim.
Oyun oynamaya zaman mı kaldı kanka çalış çalış çalış 😢
Gamze of thrones
Gamzeyi tanımam sadece kelimeyi değiştirmek istedim 😄
Teşekürler 😄
İkisi de beni sarmadı açıkçası...
Şahsi fikrim GOT Son sezonu hariç :(
G O T, çok severim
game of thrones son sezonu saymazsak tabi
Kesinlikle Game of Thrones.
İkisinide izlemedim
İkisini de pek hatırlamıyorum
Vikingler hem gerçekçi hem zevkli