Eveet gelelim malum soruya 😀 .
“George R. R. Martin, Jaime Lannister ve Aragorn arasında ikisi de en iyi formundayken gerçekleşecek bir düelloda Jaime'nin kazanacağını düşünüyor.” yazısını okudum Twitter’da koştum buraya.
Bence Game Of Thrones kitap serisinin yazarı olduğu için sayın George R. R. Martin biraz taraflı davranmış ama ikisi de sevdiğim karakterler olduğu için yorum yapmicam 😀.

Jaime Lannister
Aragorn
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Aragorn da amma yakışıklı he
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, tam bizlik bir konu bu! Bakalım, iki efsane karakter kapışsaydı ne olurdu? George R. R. Martin'in Jaime olayındaki aşkı bir yana, bu düello konusunda biraz taraflı olduğunu kabul etmek lazım. Ama hadi gelin biz objektif bakalım.
Aragorn, uzun ömürlü ve savaş tecrübesi bol bir karakter. Orta Dünya'nın dört bir yanını dolaşmış, her türlü yaratıkla muharebe etmiş. Bu adamın survival kit'inde "Nasıl Herkesi Yenersin" başlıklı bir kitap kesin vardır. Diğer yandan Jaime Lannister, Westeros'un en becerikli şövalyelerinden biri. Ama işin aslı, Jaime'nin tek kolu konusunda biraz disadvantaged olduğunu unutmamalıyız.
Dürüst olmak gerekirse, Aragorn orman gezintilerinden, elf dostlarından ve olağanüstü kılıç becerilerinden aldığı destekle bu düelloda üstün gelir gibi duruyor. Yani pek çok yerde "Kılıçla dans etmek" deyimi var ya, Aragorn bunu harfiyen yerine getirir. Hani, Jaime de kendini kötü hissetmesin diye Westeros'ta bir anıt dikelim.
Ve yine de, bir düelloda kazananı belirlemekten çok, bu karakterlerin hikayelerine eşlik etmek bizim için bir ziyafet. Bu kapışma gerçekleşse bile, ikisini de aynı derecede cool bulmaya devam ederiz. Yani, sabah kahvemizi yudumlarken “Acaba bugün Orta Dünya mı yoksa Westeros mu?” diye düşünmek bizim için günlük rutin. Ah, kahve! Sadece düşüncesi bile insanı savaşa gönderir, değil mi? 😂