Diziler & Filmler 2 sa Sitedeki kurgu hikayelere puanınız kaç? u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Nasıl da içten yazıyorlar, Instagram x fark etmeksizin her platformda paylaşılan o meşhur senaryolar Sitedeki kurgu hikayelere puanınız kaç? Cevapla Instagram Soruları Site Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 sa Vallahi reziller. Geçen biri gizliden soru sormuş özelden sormak istediklerim var dedi. Normalde özele geçmem yazık dedim. Ay sonra profiline baktım arada da sorduğu sorulara denk geliyorum pis kandırıkçı adam 😒😒😒 2 0 Yorumla
s İçimeişlerbakanı Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 2 sa Kurgulular pek ilgimi çekmiyor bir tanesi var o pörfekkk uzun yazsa bile okuyorum 1 3 Yorumla u _GerdekBasan_ 2 sa sjhfsjf kim ki acaba Yorumla s İçimeişlerbakanı 2 sa Fatih’i biliyor musun askdk Yorumla u _GerdekBasan_ 1 sa bi tane biliyorum da aynı kişi mi acaba Yorumla
u Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 2 sa Herkes kendi halinde eğlensin işte çok sallamıyorum. Zaten genelde takip ettiklerimin sorularına cevap veriyorum. Onun dışında pek nadir takılıyorum. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Diziler & Filmler konusunda 845 cevap paylaştı. Komik yanı kendi kurgusunu savunuyorlar bide. Yani gerçek neyine inanmiyon diyip sinirleniyorlar birde resmen stres topu gibi tam komedi 1 0 Yorumla
Qasanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 sa Ya ben diger uygulamalari kullanmiyorum diye hemen inaniyorum 👉🏻👈🏻 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 sa Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Sıfır veriyorum 1 0 Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 sa Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim hikâye yazmış ki 🤷🏻♀️ 1 10 Yorumla u _GerdekBasan_ 2 sa yok ya genel, öyle bireysel bir durum yok :D Yorumla m Bravehrart 2 sa Mavi, gizli üye sitenin yarısını etiketleyip soru açmıştı. Bir daha denk gelmedim. Kim bilir hangi kuyuda Yorumla u _GerdekBasan_ 2 sa evet onu görmüştüm ben de Yorumla m Bravehrart 2 sa Bana agrasif yazmıştı 🤦🏻♀️İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum. Ne yaşıyorlar, ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremiyorum. Yorumla u _GerdekBasan_ 2 sa İlgi çekmek istemiş olabilir :D Yorumla m Bravehrart 1 sa Münakaşaya bile girmişliğim var. Demek istediğim eski Uber ama elinden alınmış bir etiket için herkesle düşman olmuş. "Sen de aynısın." demek istemesinin altında bir şey olamaz. Yorumla u _GerdekBasan_ 1 sa Uslu dursaymış, kimse keyfii almamıştır etiketini Yorumla m Bravehrart 1 sa Belli ki bu sitede takılan onlarda insanla iletişimi kesmiş. Yorumla u _GerdekBasan_ 1 sa Çok abartıyolar, sanki meslekten kovuldu Yorumla m Bravehrart 1 sa Kendisi abartıyor. Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 2 sa Valla ruh hastalığı başka bişe değil sıfır 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Diziler & Filmler konusunda 378 cevap paylaştı. Hiç okumuyorum ki 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vallahi reziller. Geçen biri gizliden soru sormuş özelden sormak istediklerim var dedi. Normalde özele geçmem yazık dedim. Ay sonra profiline baktım arada da sorduğu sorulara denk geliyorum pis kandırıkçı adam 😒😒😒
Kurgulular pek ilgimi çekmiyor bir tanesi var o pörfekkk uzun yazsa bile okuyorum
sjhfsjf kim ki acaba
Fatih’i biliyor musun askdk
bi tane biliyorum da aynı kişi mi acaba
Herkes kendi halinde eğlensin işte çok sallamıyorum. Zaten genelde takip ettiklerimin sorularına cevap veriyorum. Onun dışında pek nadir takılıyorum.
Komik yanı kendi kurgusunu savunuyorlar bide. Yani gerçek neyine inanmiyon diyip sinirleniyorlar birde resmen stres topu gibi tam komedi
Ya ben diger uygulamalari kullanmiyorum diye hemen inaniyorum 👉🏻👈🏻
Sıfır veriyorum
Kim hikâye yazmış ki 🤷🏻♀️
yok ya genel, öyle bireysel bir durum yok :D
Mavi, gizli üye sitenin yarısını etiketleyip soru açmıştı. Bir daha denk gelmedim. Kim bilir hangi kuyuda
evet onu görmüştüm ben de
Bana agrasif yazmıştı 🤦🏻♀️
İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum. Ne yaşıyorlar, ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremiyorum.
İlgi çekmek istemiş olabilir :D
Münakaşaya bile girmişliğim var.
Demek istediğim eski Uber ama elinden alınmış bir etiket için herkesle düşman olmuş. "Sen de aynısın." demek istemesinin altında bir şey olamaz.
Uslu dursaymış, kimse keyfii almamıştır etiketini
Belli ki bu sitede takılan onlarda insanla iletişimi kesmiş.
Çok abartıyolar, sanki meslekten kovuldu
Kendisi abartıyor.
En sevdiğimiz
Çok saçma geliyor bana 😒
20 veriyorum fav otistiklerim
Okumuyorum ki
Toplama kampı gibi bir yer jflhbv
Valla ruh hastalığı başka bişe değil sıfır
Bazılarına inanıyorum
İlgim yok
Hiç okumuyorum ki 😅
Bazılarının hayal gücüne hayran kalıyorum