Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 8. bölüm! Bu kapışmada sizce ayakta kalan isim hangisi olurdu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 8. bölüm! Bu kapışmada sizce ayakta kalan isim hangisi olurdu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bak şimdi filmlere bakarsak Jackie Chan çok iyidir ama komiklik olsun diye dayak yediği çok da olur. Jet Li bakarsan en efsanedir benim gözümde. "Yasak Krallık" filmini izleyenler bilir "Maymun Kral"ı çok iyi oynadı. Benim çocukluk idolüm falandır o. İp Man ağır abi olarak iyidir karizma olarak ayrıca "Joh Wick 4" te kör haliyle bile çok iyiydi ama diğer filmlerde vasattı. Şimdi BRUCE LEE filmlerini izlemedim çünkü yaşım tutmuyor. Ama adım gibi biliyorum ki en iyisi gerçek hayatta odur. Ki onun hareketlerini de yapıyorum uçan tekmesi, durduğu yerden yumruğu falan hepsini yapıyorum. Gerçek anlamda idolüm odur ama filmler olarak geride kalır. Filmlerde en havalı olan Jet Lee dir.
Bruce Lee’yi seçerdim. Jet Li çok hızlı ve teknik, Ip Man ise ustalık ve savunma konusunda çok güçlü olurdu ama Bruce Lee’nin hızı, kondisyonu ve farklı dövüş stillerini birleştiren yapısı onu öne çıkarırdı. Jackie Chan dayanıklılığıyla uzun süre ayakta kalırdı fakat bu dörtlü kapışmada son kalan kişinin Bruce Lee olacağını düşünüyorum.
Layn Ip Man izleyecektim, unuttum. Bruce Lee Jackie Chan ve Jet Li, bu işin sonu hastane de biter.
Oooo hatırlattığına sevindim 🤣 birisi ayakta kalacak ama hangisi
Hatırlattığıma*
Çekirdek çitleyerek izlerdim dövüşselerdi 😹. Rahmetli Bruce Lee mezarından dirilde gel 😹.
Ortalığı karıştırdıktan sonra yengem 🐍 fjdkdkdl
Teknik meknik hikaye. Bruce Lee hem hızlı hem güçlü. Bir sürü deney/test videosu da var. Adam insanüstü hıza ve kuvvete sahip. Diğerleri tamamen 3-4 hareket öğrenmiş film oyuncusu.
İp Man, Bruce Lee'nin hocasıydı ama en sonunda hocasını bile alt etti diyorlar. O yüzden Bruce Lee diyorum. Zaten Jackie Chan'in idolü de Lee'ydi. Jetli de kendi çapında iyi işte 😄
Cüneyt Arkın hepsini döver 12 kurşun yiyip ayakta ölen tek adam
https://youtu.be/D1BioYf40IE?si=wmDevrzqr2W521zp
Jackie Chan 😀
Bruce Lee bence hepsini ağlatır
Bruce Lee o işin messisi. Diğerleri aktör.
Bruder Lee ağır hasar bırakır
Ip man en sevdiğim bence o 😅
CGI farkıyla jetli herhalde
Bruce Lee olurdu
Hepside iyi bence