IP Man'e çöp demiş biri yorumlarda. Ben Wing Chun'a az da olsa bir süre gittim. Orada herhangi bir hocaya bırak hamle yapmayı klasik Kung-Fu stilleri gibi dokunamadan yere serebiliyor vuruşların istediği kadar güçlü olsun boşa çıkarıyordu ki IP-Man bu alanda hocaların hocası hatta Bruce Lee'nin de hocasıdır. Vücutları ne kadar zayıf olsa da inanılmaz güçlü ve sert oluyor kendileri de cok hızlı. Yani öyle bir boksör filan bir sey yapamaz. Farkı ise cok uzun süre emek isteyen bir spor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bruce Lee > IP Man > Jackie Chan ; sıralama aslında böyle.
IP Man'e çöp demiş biri yorumlarda. Ben Wing Chun'a az da olsa bir süre gittim. Orada herhangi bir hocaya bırak hamle yapmayı klasik Kung-Fu stilleri gibi dokunamadan yere serebiliyor vuruşların istediği kadar güçlü olsun boşa çıkarıyordu ki IP-Man bu alanda hocaların hocası hatta Bruce Lee'nin de hocasıdır. Vücutları ne kadar zayıf olsa da inanılmaz güçlü ve sert oluyor kendileri de cok hızlı. Yani öyle bir boksör filan bir sey yapamaz. Farkı ise cok uzun süre emek isteyen bir spor.
Jackie Chan shaolin kung-fu yapıyor ipman ise whin chun. Shaolin her zaman kazanır. Bir shaolin dövüşçünün karşısında kimse duramaz.
ip man çöp. bir yumruga bayarlar bunu
Filmlerini izlemedin galiba
izledim samar oglani yaptilar bunu
Hahah oda doğru ama sonuç olarak hepsini yendi geçti
Bahsi oynatan kazanır.
Jackie chan kazansıın çok seviyorum onuu 😍😍
ipman kazanır
adam boksör dövüyor : )
bilmiom ama jackie idir. :D
Ip man kazanır şaka mı bu 🙃🤣
ipman bence
İp man tabii ki 😄