Türkiye'de oyuncu sıkıntısı mı var? Güzel Sanatlar Fakültelerinden oyuncu çıkmıyor mu?

Ben normalde dizi izlemiyorum. Az önce kanalları zapladım baştan aşağı kanalları 2 kanalda da film mi dizi mi var anlamadım. İkisinde de oyuncular hep sosyal medya fenomenlerinden seçilmiş. Ya bu işin okulunu okumuş oyunculuk eğitimini almış insanları oynatmıyorlar, sosyal medya fenomeninden oyuncu yapmışlar. Çirkin Şansı filmindeki kadının yaptığı rolde aşırı mimik kullanımı var. Hiçbir şekilde gerçekten bir karakteri oynuyormuş gibi değil. Filmin adı Çirkin Şansı olduğundan kendini antipatik ve çirkin göstermek için boyuna burun deliklerini açarak konuşuyor. Beyinsiz beyinsiz şeyler izletiyorlar insanlara.

Türkiyede oyuncu sıkıntısı mı var? Güzel Sanatlar Fakültelerinden oyuncu çıkmıyor mu?
Türkiyede oyuncu sıkıntısı mı var? Güzel Sanatlar Fakültelerinden oyuncu çıkmıyor mu?
Türkiye'de oyuncu sıkıntısı mı var? Güzel Sanatlar Fakültelerinden oyuncu çıkmıyor mu?