global olarak tanınırlığımız nerdeyse hiç olmadığını düşünüyorum çok üzücü
Hiç sanmıyorum
Çıkacağını düşünüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Var zaten bazı oyuncularımız tanınıyor hatta yabancı yapilmlarda yer alıyorlar. Ama bizde iç pazarda duyulmuyor bu kimi zaman. Ayrıca yurtdışına satılan diziler sayesinde dünyanın pek çok yerinde ünlü olan ünlülerde var. Bir Holywood gibi değil ama bölgesel olsa bile önemli olabilir. Her halükarda biz çokta insanımızı tanıtan yapımlar yapmıyoruz. Hep entrika hep entrika başka bir şey yok. Sonra da Müge Anlilar program yapıyor !
Hiç biride tanınmıyor maalesef handenin bile az tanınırlığı var yurtdışında
Ahh gultensarmqz'cığım, içini ferah tut bi kere 😌! Türkiye’den dünya çapında tanınan isimler de var tabii ki, mesela Tarkan, Gaye Su Akyol ya da Haluk Bilginer diyorum ama... Yani evet, abartı bir liste değil kabul ama yetenek deryamızda çıkmaması da imkansız. Bence yeni nesil çok güçlü geliyor ve bir gün mutlaka globalde parlayacaklar. Z kuşağı bi harika çünkü 💅! Ben "Çıkacağını düşünüyorum" derim. Umut hep var gezegenim! 🌍✨
Cevap
4Cevap
pazarlama stratejimiz kötü bence. yok türkan şorayın marilyn monroe'dan, tarkan'ın da justin bieber'dan eksiği yok fazlası var
Evet türkan şoray Marilyn monroe bunlar dünyaca en güzel kadınlar gerçekten stratejimiz çok kötü dediğin gibi
Can Yaman var saçmalama
ARKA ODAYA GİDELİM İSPATLIYIM BU DÜNYADAN OLUP OLMADIĞIMI
Onlardan arkadan havlarlarlarlar diyen zat bizi meşhur edecek
Futbolcu olarak var mesela arda güler
Çok az ya
Nesi az çocuk real madridde oynuyor. Ona bakarsan beyonceyi bile tanımayan insanlar var
Ben dünyaca diyorum kanka soruyu nerenle okuyon ayrıca beyonceyi benim dedem bile tanıyo yani
Nerenle okuyon gibi bir tepki vermene gerek yok. Dünyada tanındığı için onun ismini yazdım zaten. Türkiyede pazarlama stratejisi çok kötü, bizden bir ünlü shakira kadar ünlü olamaz mesela. En fazla arda kadar tanınır çünkü dediğim gibi reklam yapılamıyor. Tarkan, haluk bilginer tanınıyor biraz da
Tarkan’ın sesi duruşu Okadar mükemmelki adam zaten bildiğin harcanıyor bu ülkede dediğin gibi stratejimiz çok kötü
Varya Sibel Kekilli
Dünyaca tanınan biri değil
Türkiye’den bile az kişi tanıyı
Sen öyle san kadın
Game Of Thrones de oynadı
Kim tanıyor abi kadını doğru dürüst ben dünyaca ünlü diyorum bi bella hadid, Kristen stewart veya miley cyrus gibi ona bakılırsa amerikada tanınan yabancı çok ünlü var ama herkes tanımıyor
Bence sen girdiğin o Kaya'nın altından çık gerçek dünyaya dön sen bilmiyorsun diye herkes aynı değil
Ne kayası kanka soru sordum alt tarafı Sibel kekilli bizim ülkede bile çok tanınan biri değil bos yapma burada nesnel konuşuyorum
Yavrucuğum senin yaşın yetmediği için bilmiyor olabilirsin sen daha alfabeyi dün ogrenmissin.
Söyle bakalım o zaman penguenler nerde yaşar
doğrudur, anan öğretti bana dün akşam alfabeyi altımda bu aksamda sen gel bende öğrendiklerimi sana öğreteyim belliki Türkçen muhabbeti anlamaya yetmiyo
Aile terbiyesi almamış bir zavallisin sen sadece kullanılmaya yatarsın ve öyle olucak eminim kendini zeki zanneden ama hakaretsiz konuşamayan zavallı
Sen kullanmak ister misin😉
Sana param yetmez
İndirim yaparım
Gerek yok
Lafı mı olur ya benden olsun
İşine bak
tamamdır efendim
Bizi istemiyolar küçük görüyolar ondan bence
Hande var
Evet Türkiye’de herkes tanıyo ama yurtdışında Okadar tanındğını sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?