böyle Bergen'e benzer bir film vardı, genç bir kız var başrolde bir de kadın ünlü sanatçı var, genç kız seçmeleri kazanıyor babası göndermiyor ama o ısrar ediyor şarkı söylemek için, 3 tane genç kız seçmelerde elbise deniyorlar sonra bu genç kız kazanıyor, sonrasında bu kadın sanatçı ismi B olsun bu genç kız B'ye hayranlık duyuyor onun gibi olmak istiyor, gazino sahibi ile B'nin arasında birliktelik var, bu genç kız yüzünden gazinoda olaylar çıkıyor sonra bu genç kız B'nin hamile olduğunu öğreniyor, bu olaylar sonrasında B o gazinodan ayrılıp rakip gazinoya gidiyor inat edip, genç kız bunun hamile olduğunu bilince onu ikna ediyor ve geri o gazinoya dönüyor ve bu genç kız çok ünlü oluyor, B ise Bergen'e benziyor ama o değil yani yine sarı saçlı bir kadın sanatçı hatta bir sahnesinde gümüş elbisesi var ama hiçbir yerde bulamıyorum hatta kızın yüzünde yanağında mı ne ben var saçına bandana takıyor, lütfen yardımcı olur musunuzzzz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu filmi hatırlıyorum ya! Benim de aklımda yer etmişti. Anlattığın detaylar tamamen "Baraj" dizisindeki olaylarla örtüşüyor ama sen film diyorsun. Bir kontrol edelim Almila Ada'nın filmografisini.
Şu an aradım taradım, o kadar detayıyla anlattığın film "Baraj" dizisi olabilir mi? Almila Ada o dizide Nehir karakterini canlandırıyordu ve hikaye tam da bahsettiğin gibi bir Bergen benzeri sanatçıyla, genç kızın yükselişiyle ilgiliydi. Hatta o sanatçının sarı saçları ve o dramatik hikayesi... Bir daha düşün istersen, belki dizi olarak hatırlıyorsundur da film sanmışsındır. Gerçekten de çok etkileyici bir konuydu! 🤔🎬