Hangisinin dizisi çıksa o diziye hemen şans verirsiniz?
Gülse Birsel <3
Aslı Enver <3
Bergüzar Korel <3
Beren Saat <3
Tuba Büyüküstün <3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amca, Dayı, Enişte, Yenge, Kuzen, Kaynana, Kayınvalide, Baba, Ana, Bacı vb..
Kişi ve guruplar bir birleriyle yoğuşmalı bir dizi olacaksa.
Kişiliksiz karaktersiz sırf para için yapacak birileri bunlarsa,
O diziyi , yapımcısını, yayıncısını, ve oyuncuları izlemem ve;
Sen mi büyüksün koskoca bir para havuzunu kullanan reyting heee hayır reyting hayır ben büyüğüm ben elinde kumandası olan kıçında çizgili pijamalı olan ben, şimdiye kadar umursamayan ben hiç gözümü kırpmadan basarım kumandanın tuşuna başka kanala geçerim ve dönüp bir daha bakmam o kanala.. ;)
Hiç birine saçma sapan aşk hikayeleri var sadece öpüşmekten ve seks yapmaktan ibaret sanki aşkı cinsellik yönünden anlatıyorlar bunların oynadıkları dizilerin hepsi aşk konulu
O beğenmeyen erkek de gitsin saçma aşk filmlerini izleyip münasip bir yeriyle oynayarak yasasın hayatını hic bir zaman istediğin olmayacak o beğenmeyen erkek
Konusuna bagli
oyuncuya gore dizi secmiyorum zaten dizide izlemiyorum 5-6 senedir 😂 ilgimi cekecek harika turk dizisi hala yapilmadi malesef. Ya cok dramatik ya 2. sezonda sacmaliklarla dolu ya da gereksiz uzuyor türkler bu isi bilmiyor bence :)
Gülse Birsel tabii ki. Kadın aşırı yetenekli senaryo konusunda.
Cevap
50Cevap
Elçin Sangu'nun dizi ve filmi çıksa izlerim ki izliyorum da
Blu tv de yayınlanan Yaşamayanlar dizisinde gayet iyi bir oyunculuk sergiliyor. Ben Kiralık Aşk da ki oyunculuğunu çok beğenmiştim o doğallık
o mimikler gerçekten hayran olası bir kadın oyuncu ben oyumu
Elçin SANGU'da yana kullanıyorum
Bende severdimde siyasi görüşü ve tavrı itici geldi bana bıraktım izlemeyi
@Ozgurgamer kardeşim siyasi görüşü neymiş ki oyunculuğu dışında bir bilgim yok bu konuyu siyasi platforma çevirmeyelim sen bana özelden yaz merak ettim
Türk dizilerini ve filmlerini izlemem, çünkü genelde cıvık komediden ya da 1000 lerce kere bıkmadan çekilmiş cinli korku filminden başka bir şey olmuyor olamıyor...
Ama tüm bu rezalete rağmen Gülse Birsel'in içinde bulunduğu filme / diziye bir şans verirdim.
Görsellik çok önemli. Zaten yapımcılar televizyon ve sinema da bu yüzden onlara başrolü veriyorlar. Genç ve güzel oldukları için. Bu yüzden mankenler ya da modeller oyuncu ve sunucu oluyorlar. Ancak üçüncüsü de olacak. Yetenek.
Ama bu şıklarda ki aktristler hem kendileri güzel hem oyunculuğu dişi Freud. Bergüzar korel , beren saat ve benzeri gibi.
Hiçbiri. Ayrıca yerli dizileri izleyemiyorum. 3 saat dizi mi olur?
Bu kadının ince zekasını seviyorum gerçekten bu kadın gibi kimse gerçekleri kimse ince ince gediğine oturtamıyor o yüzden gülse sen her zaman dizi film yap her yerde izlerim.
hemen izlerim diyeceğim bir isim yok ama bana en yakın olan gülse birsel. bu isimler içerisinde onu tercih ederim
Bunlar içinde; Gülse Birsel
(Beren Saat'i de çok severim ve ekranda görmeyi özledim.)
Bunlar dışında; Serenay Sarıkaya
Valla turkan soray kadir inanir tarik akan genç olup dizifilm çekicekler valla reytinglerin Anası aglardi.
gülse bergüzar diğerlerini sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Beren Saat'i çok beğeniyorum ama sanki rol yeteneği onunda zayıf.. bir Aslıhan değil..
Gulse birsel en farkli islere imza atan dolu dolu biri
İzlemem. Yabancı yapımlardan sonra beklentim çok yükseldi, bizim dizi ve filmler Flash TV yapımı gibi geliyor.
Aslı Enver. Çünkü kadında anlayamadigim bir samimiyet var. Ve daha dogal geliyor.
Kadınlardan demet akbağ, erkeklerden haluk bilginer 😎
Gülse Birsel komik yazıyor, onun dışında hiçbir seçenek bir şey ifade etmiyor.. zaten Türkiye'de niye dizi çekiyorlar anlamış değilim
Berooooo ekranlara geri dön yeşil zeytin gözlüm. 😍💚💚
Ne dizisi olacağına bağli ya da ne filmi 😊😊😊😊
yazı için çok teşekkür ederiz çok başarılı bir yazı olmuş
Aslı'yla Tuba arasında çok gidip geldim. Ama Tuba daha ağır bastı :)
Öyle bişey demem ama erkek olsam tuba büyüküstüne aşık olurdum 😍şu doğallığı bak ya
Aslı Enver ablayı Kavak Yelleri dizisinden beri seviyorum. Hem oyunculuğu kendisi çok iyi ve güzel
Gözlerim şıklarda beren saati aradı ve buldu... kesinlikle beren
Yabancı film izliyorum. Bizimkiler film falan çekemiyoe
Aslı Enver aşığım ama oynadığı dizide iticilikte zirve olan Özcan Deniz var
Tubanın. Yzüü. Çok gzel. Berende ise eskiden iannılamz bir sempatiklik vardı. Ama yaş ileerdikçe degişti. Yapısı bozukdu.
Berguzar Korel tabi. kadin cok basarali, hakime feride unutma
Aslında Nurgül Yeşilçay ama listede Beren Saat vardı.. başarılı oyuncular Ikiside.
Bihter gibi zor bir karakterin hakkını veren bir kadın 👏🏼
Türkan Şoray ya da Fatma Girik
canım kadın binnur kaya tabiki : )
Hiçbirini o kadar sevmiyorum
Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci :)
Hande ercel ve tolga saritas
Bunlardan hiç biri.
Deniz Çakır
Beren saati seviyorum
gülse birsel diyorum :)
Hiçbiri🤷🏼♀️ Yerli dizi pek izlemem.
Tr dizilerini bıraktım izlemiyorum
(🦋)
Kadın ünlü sevmiyorum
Aslıyla beren ama illa değil..
hiçbiri..
dizi izleyemiyorum ben..
Aslı ya o benim canım
Gülse Birsel. Kadın mizahşör.
Beren saat oyunculugu gayet iyi
Gülse Birsel başarılı
gülse birsel 10 numara kadın bence
Gulse birsel iyi filmler yapiyo
Ahhh beren ya özledık be kadın çık artık
Tuğba
Bergüzar Korel
Kesinlike Tuba
Tuba büyüküstün 💕
Beren ve Tuba
Bunlardan hiçbiri
Hiçbiri
Asalet var bergüzar korel de
Cansu Dere ve Gizem Karaca (cok güzel gülüyor)
Hicbiri
Hicbiri😕
Ronen rubinstein ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar