Aşırı tanıdık geliyor kız ama çıkaramadım. Dizilere bakıyorum tanıdık bir dizide de göremedim. :/ Reklamda mı oynamış acaba?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
4 Ekim 1994 doğumlu dünyaya gelmiş birisi. Boyu 1.64 kilosu 50 kg'dır. Baba Candır dizisinde Ceylan karakterinde rol almıştır. Yardımsever bir genç kız olarak rol alıyor. Herkes onu Baba Candır filmleri ile oynuyor olarak bilse de birçok film de dizi de oynamıştır.
Baba Candır (Ceylan karakteriyle)
Şimdi Onlar Düşünsün
Karaman'ın Koyunu
Harem
Böyle Bitmesin
Yıldız Masalı
Babam Sınıfta Kaldı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
- +1 yıl
Fox da üniversiteli bir dizideydi birkaç sene önce ondan öncede bir dizi de oynadı ama adını hatırlamıyorum.
00 Yorumla
Hem güzel hem tatlı hem de çok iyi bir oyuncu Babam Sınıfta Kaldı ve en son Baba Candır dizisinde oynamıştı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
16Cevap
Kanatsız Kuşlar'da oynuyordu en son, ondan önce Baba Candır'da oynadı ondan önce de unide babasıyla birlikte okuyan kızı canlandırıyordu ✩
00 Yorumla- +1 yıl
Babam Sınıfta Kaldı dizisinde oynadı, daha yeni Baba Candir da Ceylan karakterini oynuyordu Şu an Kanatsız Kuşlar dizisinde oynuyor
00 Yorumla - +1 yıl
Internete adini soyadini yazinca nerde oynadigi zaten cikiyo soru sormak icin sormayın su sorulari
00 Yorumla Kanatsiz kuslarda oynuyo yaa gormediniz mi. En azindan fragmanda gormussunuzdur yani
00 YorumlaTanıdık gelmemesine sevindim, dediğim gibi dizi izlemiyormuşum demekki :D
00 Yorumlaharem dizisinde oynadi
baba candir da oynadi
şu an kanatsız kuşlar dizisinde başrol00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 607 cevap paylaştı. Beni ilgilendirmez de Şu an kanatsız kuşlarda oynuyor kendisi
00 YorumlaBaba candir en son ondan önce bu şafak sezerin oynadığı şimdi onlar düşünsün dizisinde oynadı
00 Yorumlabu kızı instagramda takip ediyorum. Ali biçim in karısı olur. bende baba candır dizisinde ceylan rolünde tanıdım
00 Yorumla- +1 yıl
Bunun bir dizisi vardı babasıyle aynı üniversitede okuyorlardı😄
00 Yorumla Sempatik olsada son zamanlarda kişiliğinin aksine dizilerde rol alıyor.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Fox ta bir dizi vardı Cem Davran in oynadığı eyvah babam sınıfta kaldı diye bir şey ilk o dizide görmüştüm
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ben Babacandirdan hatirliyorum. Guzel sarki soyluyo
00 YorumlaBaba candır da oynadı şimdi kanatsız kuşlarda oynuyo
00 YorumlaKanatsız kuşlarda oynuyor.
00 YorumlaÇok itici geliyo bana bu kız ya nedense :/
00 YorumlaKanatsız kuşlar da oynuyor şu an
00 Yorumla- +1 yıl
Baba candır kanatsız kuslar
00 Yorumla Kanatsiz kuslarda oynuyor😊
00 Yorumla- +1 yıl
tanımıyorum ama güzel kadın.
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 692 cevap paylaştı. Güzel kadın beğeniyorum.
00 YorumlaBaba candir dizisinde oynuyordu
00 Yorumla- +1 yıl
Babam sınıfta kaldı. Kanatsız kuşlar da oynadı
00 Yorumla - +1 yıl
Baba Candır’da Ceylan’dı bu kız
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok dizide oynadı bu kız
00 Yorumla - +1 yıl
Bu kızın babası sınıfta kalmıştı.
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk defa gördüm
just...00 Yorumla- +1 yıl
Babam sınıfta kaldı miydi neydi