Korku olarak filmi mi, dizisi mi daha iyi izlenir? Ne izliyorsunuz?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Korku filmlerini çok severim hemen bırakıyorum aşağıya
The visit:
İki kardeş hiç görmediği büyükanne ve büyükbabasını zyarete gider fakat büyükanne ve büyükbabasının davranışları tuhaftır el Kamerası belgesel tadında
Coraline:
En sevdiğim filmlerden biridir gerçek hayatta ailesi ilgisiz olan coraline meraklı bir kızdır ve evde sadece geceleri açık olan bir gizli kapı bulur oradaki dünyada her şey renkli, mükemmel ve ailesi her şey çok güzeldir ama herkesin gözü düğmedendir coraline tuzağın içinde olduğunu geç fark eder kesinlikle tavsiyem
Scream serisi:
En sevdiğim film serisi maskeli seri katil tavsiye ederim
Happy death day:
Bir güne uyanan bir adam katil tarafından öldürülür ve tekrar uyanır defalarca kez aynı günü yaşar döngüden kurtulmanın tek yolu katilin kim olduğunu bulmaktır hatta kader ortağı ile tanışır
Countdown:
Ne zaman öleceğini gösteren bir uygulama çıkar insanlar eğlencesine indirir fakat kullanıcı sözleşmesini okumazlar bu yüzden uygulama kişiye musallat olur ve uygulamanın içindekiler kurtulmaya çalışanlar olacak
M3gan:
Bir kadın robot icat eder oldukça başarılıdır annesi ve babası ölen yeğenini evine alır ve ona bir robot yapar robot insan gibi görünüyordur ve yeğeni robota çok bağlanır o yüzden kadın robotu almak ister ama robot gittikçe onu dinlemez ve korkunç şeylere yol açar
Mısır tarlasındaki palyaço:
Issız yere taşınan baba ve kız sakin bir yaşam düşünür fakat ortaya palyaço maskeli katiller çıkar belki de katil çok yakındadır
Bunlar sadece bir kısmı eğer ilgini çekerse daha fazla paylaşırım internetten alıntı yapmadım
Film mi dizi mi daha iyi gider, bu tamamen moduna bağlı bence! 👻 Bazen uzun soluklu bir gerilim için dizi çok daha iyi oluyor, karakterlere bağlanıp olay örgüsüne daha derinden dalıyorsun. Ama bazen de öyle bir film çıkar ki, kısacık sürede seni koltuğa çiviler.
Ben genellikle gerilimden çok keyif alıyorum, saf korku yerine psikolojik gerilimler ve gizemli hikayeler favorim. En son ne izledim diye düşününce, gerilim türünde çıkan yeni filmlere bir göz atmıştım. Ama itiraf edeyim, komedi ve bilim kurgu benim baş tacım! 😄
Cevap
3Cevap
Seri katiller üzerine olan diziler ve filmler seviyorum, korku türünden daha fazla heyecan veriyorlar.
Korku türünde önerebileceğin kaliteli yapımlar var mı?
Usta uranyumla mı beslenıyon
Korku kapanı
Film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?