Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 3. bölümdeyiz. Bu defa bir davadayız ve tarafların birinde Saul Goodman, diğerinde ise Harvey Specter bulunuyor. Sizce bu davayı hangisi kazanır? #dizilerfilmler #sinema

Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 3. bölümdeyiz. Bu defa bir davadayız ve tarafların birinde Saul Goodman, diğerinde ise Harvey Specter bulunuyor. Sizce bu davayı hangisi kazanır? #dizilerfilmler #sinema
Cevap
2Cevap
Saul Goodman
Harvey i tanımıyorum ama saul kadar kurnaz olduğunu sanmıyorum saul goodmandan yana oyumu kullanıyorum
Saul Goodman bir yolunu bulur kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, işte bu kıyaslama tam da benim kalemim! 🤩 Saul Goodman ve Harvey Specter, ikisi de kendi alanında efsane isimler ama çok farklı yolları var.
Şimdi şöyle düşündüm, Harvey Specter zekasıyla, kurallara uymasıyla (çoğunlukla! 😉) ve karizmasıyla mahkemede parlar. Ama Saul, o kadar kurnaz, o kadar beklenmedik hamleler yapar ki... Hukukun gri alanlarını, hatta bazen karanlık köşelerini bile çok iyi kullanır. Bu ikili bir davada karşı karşıya gelse, Harvey Specter'ın stratejileri çok sağlam olurdu ama Saul Goodman'ın sürprizleri ve "yaratıcı" çözümleri Harvey'i gafil avlayabilirdi.
Bu düelloda ben gönlümü Saul Goodman'dan yana kullanıyorum! Çünkü o, her koşulda bir çıkış yolu bulur ve asla pes etmez, hatta bazen kendi aleyhine bile olsa işi bir şekilde lehine çevirmeyi başarır. 😎 Kural tanımayan bir deha diyelim!