Amber Heard vs Johnny Depp davasında kapanış konuşmalarının (closing arguments) yapılmasıyla artık dava sonuçlandı ve Juri kararı bekleniyor artık.1.5 haftadır kaçırmadan davayı izliyorum ve Amber'in yalanlarına karşı Depp'in yaşadıklarını düşünce bu davanın kazanı Depp olmalı. Amerika'da görülen bu davada Depp'in açtığı bu dava kazanılması zor bir dava idi çünkü yasalar Amber'in yanındaydı fakat tanıklar, deliller ortaya çıktıkça dava Depp'e yöneldi ama hala kazanamama riski var.
Takip edenler siz kimi haklı buluyorsunuz? Sizce kim kazanıyor
Şu kadının yüzünü gördükçe rahatsız oluyorum.. yüz ifadeleri, dava sırasında verdigi cevaplar cok itici, cok yalan söylüyor bunu da belli. ettigi gibi aglams numaraları, bütün dava boyunca takındığı yüz ifadesi vs... oynadigi filmleri izlemeyi düşünmüyorum... eğer bu kadın mağdur olduysa, bunu böyle abartılı, ahlak ve sürekli laf cambazlığı yapiyor olmazdi... JD kazanmasa bile itibarını kazandi bence
Problem feminist değiller. Bende feminist bir insanım. Ama feminizm ile feminazizim arasında fark var. Amerika'daki önde gelen kadın hakları savunucuları Şu an Depp destekliyorlar. Çünkü kanıtlar açıkça adamın istismara maruz kaldığını gösteriyor.
Kadın açıkça adama fiziksel şiddet uygulayıp, sana mı bana mı inanacaklar diye birde psikolojik şiddet uyguluyor.
Ya Amerika'daki defamation davası hep savundan (Amber) yana. Bu dava başladığında adamın kazanma şansı %10 bile değildi. Şu an büyük ihtimal kazanır ama kazanamasa bile sürpriz olmaz. Ki jüri hemen karar vermedi. Demek k tartışıyorlar. Hang jüride olabilir ama umarım olmaz
Ne olursa olsun her zaman kadın magdurdur diye kabul edenler var.. amber da zaten ses kayitlarinda söylemiş, sana vurdugumu söylesen kimse sana inanmaz bana inanirlar diye... ya mağdur olan kim ise o haklıdır da, bu kadinin tutumu mağdur değil de şımarık gibi.. cok soru işareti var
Johnny Depp, Amber Heard'a işkence yapmak istediğini bir arkadaşına açık açış yazmış birisi. İsteyen internetten açıp okur. 60 yaşındaki herif torunu yaşındaki kadınların peşinde koşmazsa başına da böyle şeyler gelmez. Faşist ve kadın düşmanı bir e*keğe az bile. Amber Heard arkandayız bebeğim.
Amber Heard'ı yakıp cesedine tecavüz etmek istediğini yazdığı mesaj. Kadın düşmanları işkence ve tecavüz mesajını seksting olarak algılıyor demek, şaşırmadım.
Bir kadının bir erkeğe şiddeti, erkeklerin kadına şiddeti kadar yaygın değil, öldürücü de değil. Ağlamayın en ufak şeyde, bal gibi de Amber Heard haklı, kendini savunmuş. Kim bilir neler yaptı kadına da JD'nin parmağını kopardı. Kimse durduk yerde birine böylesine saldırmaz, bunu aklı eren ve algı sabotajcısı olmayan herkes idrak eder kolaylıkla. :)
Dalga mı geçiyorsun? -JD ne zaman kadından uzaklasmaya calıssa adama hakaretler etmiş bir kadından bahsediyoruz. -Ses kayıtlarında açıkça vurduğunu söylüyor adama, ama adamın vurduguna dair shoplanmış fotolar dısında kanıt yok. - Adam uyuşturucu ve alkol bağımlılığı tedavisi alırken "Canım gelirken alkol getirir misin?", " Düğün partisinde alkol ve uyuşturucu" olacak diye davetiye bastıran bir kadın.
- TMZ'ye video gönderip mahkemede editlenmiş halini kullanan bir kadın. - Bağışladığını söylediği parayı bağışlamamış bir kadın.
Liste uzun. Ama işin özü, JD'ye çamur atarak ve yalanla ün kazandı. Kadın hakları savunuculuğunun ön yüzü olmaya çalışıp bir süre başardı. Jüri belki JD'yi haklı bulmayacak ama tüm dünya gördü kadını ve herkes bğını koparıyor.
Uzun uzun yazmışsın da bu argümanını geçerli kılmıyor maalesef. Çok basit, JD ayrılacaktı kadından. Madem hakaret etmiş, ayrılıp dava açsaymış. Kadınların suç işleyebildiği ve melek olmadıkları gerçeğini erkeklerin sindirmesi gerekiyor. Birine çamur atarak ün kazanmaksa konu Justin Timberlake kimmiş nasıl ünlü olmuş 2000'lerin başında bir araştır istersen.
Zaten JD, artık bitti ayrılıyorum dediğinde kadın gidip yüzünde bruise kit olusmus bir izle mahkemeden TRO alıyor ve adamı wife beater olmakla sucluyor. Zaten her şey böyle başlıyor. Davayı bilmiyorsnunuz bile :D
Prim vermeye değmezsin yine de yazayım, ilk olaylar olduğunda JD'nin aklı neredeymiş, niye ilk vukuatta dava açmamış bundan bahsediyorum. Davayı takip ediyorum, etmeseydim de yine bir e*kekten öğrenecek değilim.
Davayı takip edip hala Amber tutuyorsan zaten biasın canına okumussun lmao. Feminizme desteğimiz sonsuz ama feminaziye asla. Erkek diye bu adam suçlanamaz.
O zaman Amerikan kadın örgütlei şu an aktif olarak bir tecavüzcüyü destekliyor ve kadın düşmanlarılar 🤣 Birde hatta Women's Abuse ORganization, kadın ve çocukları korumayı hedefleyen örgüt
Amberın ben varyaaa, ulan bulmuşsun Johhny gibi adam eyyyyy amber ya sen kimsin yaaaaa yok burak özçivit yok şu yok bu çok yakışıklı diyen türk hanımlar; ula şu adamın yakışıklılığı kimde var be? Bizim türklerin güzellik anlayışına anlam veremedim bi türlü 😅😬😅
Valla dava başta Amberdan yanaydı ama Jonny nin takımı harika is yaptı. Son söz artık jüride. Hala kaybetme ihtimali var. Ama kadın tüm dünyaya rezil oldu zaten