her sezon bir ters köşe oluyor, Mercan olayının altından kim çıkacak? Bir türlü tahmin yürütemiyorum, senarist şaşırtacak bizi.

her sezon bir ters köşe oluyor, Mercan olayının altından kim çıkacak? Bir türlü tahmin yürütemiyorum, senarist şaşırtacak bizi.

valla bu sezondan umudum yoktu ama çok güzel başladı. bence ya ceylin mercanı doğurduğu sırada mahkemedeydi ya orada bir kadın vardı o kadını daha tam göstermediler ya o çıkacak ya da burakın dedesi veya ömer içerden planlıyor olabilir. yektanın yanında çalışan avukat kız annesini hapishane önünde bekliyordu. bence şu an şüpheli olarak gösterilenlerin haricinde biri çıkacak ve bu bahsettiğim kişiler daha şüpheli olarak gösterilmedi.
Cevap
19Cevap
herkes çıkabilir
ceylin çıkıyormuş bu sefer
Kafam çok karıştı ya. Acaba ne olacak diye baya düşündüm. Yani biri kaçırdı ama kim. Yoksa her şey bir rüya mı.
Acayip saçmalık oldu artık görünce bile kanal değiştiriyorum ayrıca bu kızın oyunculuğu ve karakteri leş
Sana katılıyorum bu kadar abarttacak bir sey yok konular bişr birine girmiş aile içinde her sey oluyor
Boş beleş şeylerle uğraşacağınıza kendinizi geliştirin ülkeye faydanız olsun mercanında ayrıca adına koyayım
Mevzuyu bilmiyorum dizi izlemiyorum.. bence ben bile çıkabilirim
Abi olay ne twitter girdikce bunları görüp cikiyorum sıktı
Türk dizi maximum 25 bölüm en fazla oda gerisi sıvama
şu an iran diyorlar ama takip ediyorum bakalım
çok güvenemiyorum ya sonradan bambaşka çıkabilir ılgazın en son cenazesini görmüştükk
Senarist saçmaladı bence hiç keyif vermiyor
öyle ama bir yerden sarıyor off ya
Tahmin yürütemiyorum bu kez 🤷🏻♀️
izlemiyorum ben bu diziyi
Sacma sapan olaylar senaryoyu katlettiler
Bilemiyorum takip etmediğim bir dizi.🐸☕
Dizi de bile yargı bağımsız değil lan
Tiksindim diziden resmen.
Zengin ortaklari varya bi tane o cikcak
Seyirci elde tutma çabaları işte
İzlemiyorum saçma sapan bir senaryo
Su dizi ins bir an once kaldirilir