Birkaç güne kemoterapi alacağım, çok sıkıntılı oluyorum, film önerir misiniz genelde aksiyon gerilim filmlerinden hoşlanırım ama başka türlerde de tavsiyelere açığım.
20 sa
Birkaç güne kemoterapi alacağım, çok sıkıntılı oluyorum, film önerir misiniz genelde aksiyon gerilim filmlerinden hoşlanırım ama başka türlerde de tavsiyelere açığım.
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun dilerim umarım bu süreci en kolay ve sağlıklı şekilde atlatırsınız seni biraz olsun bu sıkıntılı ruh halinden uzaklaştıracak aksiyon ve gerilim dozu yüksek film önerim şu
John Wick serisi bu seri aksiyonun zirvesidir hikaye seni bir an bile boş bırakmaz ve tempo hiç düşmez tamamen filme odaklanıp o anki dertlerini bir kenara bırakmanı sağlar izlerken başka hiçbir şey düşünemezsin o derece sürükleyicidir moralinin yüksek kalmasını dilerim her şey gönlünce olsun 🙏
Merhaba 🌼
Teşekkür ederim tüm güzel dilekleriniz için not aldım ilk sıradan izleyeceğim merak ettim :))
Sizinde her şey gönlünüzce olsun kıymetli yorumlarınız ve paylaşımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim sağlıcakla kalınız 🙏🏻🙏🏻🙂🌼
Kemoterapi süresince vucut vitamin mineral demir vede kötü hücrelerin yanında iyi hücrelerde ölür vucut ağır hasar alır bildiğim bir şeyi bir tarifi seninle paylaşmak isterim iyi gelicek çok çabuk toparlanacaksın daha önce denendi bana ulaş arkadaşım çok çok geçmiş olsun
Evet vücut hırpalanıyor maalesef ama elimden geleni yapıyorum deli gibi yiyorum yararlı her şeyden 😅 doktorlarımda çok iyi doktorlar çok nadir bir alt tür olduğu için hiç boş bırakmıyorlar iyi ellerdeyim Allah onlardan da razı olsun 😅
Beslenme tarifi gibi tavsiyeler mi?
Çok çok teşekkürler 🙏🏻
Öncelikle geçmiş olsun çok. Değer verdiğim bakmaya kıyılmayacak bir tandığımda aynı süreçte sizler hasta değilsiniz öncelikle. Bunu söyliyim nasıl olsa. Geçecek. Avatar serileri 2012 nişancı diriliş avcı taşıyıcı savaşcı aklıma gelen şimdilik bunlar
Çok kıymetli bir yorum bu 🥹🙏🏻❤️ teşekkür ederim paylaşımınız için, değer verdiğiniz kişininde en kısa sürede sağlığına tamamen kavuşmasını dilerim 🌸
Haklısınız valla moral çok önemli ya 💪🏻✨
Çok teşekkür ederim desteğiniz için , hayatta her şey var maalesef ilginç bir dünyada yaşıyoruz imtihan dünyası inşallah bundan sonrası güzel olur bizler için ✨
Sizin de öyle :) dilediğiniz güzelliklerin fazlası sizinle olsun sağlıcakla kalın 🌼🌼
Ballerina
John wick serisi
Mad max fury road
İntikam vakti
Yarının savaşı
Çoğuda aklıma gelmedi bende sürekli izleyip kafa dağıtıyorum sanada iyi gelir.
Hepsini not aldım bakacağım zaten yolum uzun tabii ölmezsem 😆💁🏻♀️
Teşekkür ederimm bro 🙏🏻✌🏻🌸
Yok yok bişey olmaz Allahın izniyle oda bi sınav biz güzel haberlerini bekliyoruz inşallah brom😇🤲
Siz oldukça atlatırım gibi valla iyi ki varsınız brom Allah size hep sağlık sıhhat versinnn 🌸😊🤲🏻
Amin cümlemize inşallah bro😇🌹
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum balim ancak öyle Moral bozukluğu olan değil daha yaşama sevinci olan etkinlik iyi olur
Çok teşekkür ederim 🙂
Haklısınız valla ilk zaman çok ağladım üzüldüm ama şimdi sizlerin desteğiyle toparladım valla iyi ki varsınız 💗 öyle böyle 3 ay geçer gibii ya 🙈😅
öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Kara Kule 2017
Gazap Ateşi 2004
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun 🙏🏻❤️
96 saat, öldürme arzusu, Adalet 1-2-3 serisi olabilir izlemediyseniz. Geçmiş olsun bu arada, umarım en kısa sürede sağlığınıza kabuşursunuz
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸🙂
Drishyam 2015 filmi. Üstüne az tanırım film. İkincisini on sene bekledim
Ovvvvv
Okadar yaniiii 😋 kaydettim izleyeceğim teşekkürler ✌🏻😊
Tam senlik
Not Without Hope 2025 ABD yapımı film.
✌🏻💁🏻♀️ hemen kaydettim bugün izleyeceğim merak ettim şimdi, teşekkürler :)
Her zaman mutlu ol 👊🏻
Çok çok geçmiş olsun. Hastalıkla ilgili birşeyler sormak istiyorum. Ne kanseri teşhisi konuldu acaba?
Teşekkür ederim 🌼 Sarkom kanseri teşhisi konuldu 🥹
Bende sonuçları bekliyorum. O yüzden sordum. Bendede şüphe üstüne gerekli testler yapıldı.
Umarım her şey çok iyi gider senin için. Dua ediyorum senin için
Ayy inşallah zararsız temiz gelir sonucunuz 🤲🏻🤲🏻
Çok teşekkür ederim ben de sizin için dua edeceğim 🌸
İnşallah salı günü çıkacak hepsi. Profiline baktım hemşehri sayılırız🙂 ama yurtdısında yaşıyorum. Bakalım hayırlısı artık.
Yaaa :D bilirsiniz şu an kavruluyor buralar …
Hadi bakalım genelde iyi huylu bir şey gelme oranı kötü huyludan daha fazla oluyor. inşallah iyi gelecek ✨
Bende Uşaklıyım🙂 konuşuyorum ailemle sıcak dediler. Amin inşallah🙏🙏🙏 sende iyi olacaksın inanıyorum ben.. Bu yaz gelemiyorum yılbaşına artık.
Geçmiş olsun..
Teşekkürler 🌸🌸
Bende aldım allah yardımcın olsun
Dizi izle the walking deadı
Sağolasınn , sana da çok geçmiş olsun umarım tamamen kurtulmuşsundur
Tamamdır not aldım
Canını sıkma hiç
Yan etkiler canımı sıkıyor sarsıyor bayağı ama elimden geleni yapıyorum 😅✌🏻
Ev yapımı yoğurt ye bende öyleydim habire kusuyordum
Yiyemiyordum hastalığı aklına getirme normal bi serum alıpta geliyormuşsun gibi düşün bol bol dinlen çok muhatta olma kimseyle
Yiyorum bol bol bir de kefir. Sizde bulantı ilk kürde olmuş muydu peki?
Tavsiyeleriniz çok değerli şu an benim için çok teşekkür ederimmm daha 2. Kürü alıcam ben tırsıyorum
2. kürde oldu
Bep aldım ben kemoterapi olarak bep protokolü günde 7 8 saat ilaç alıyodum aşırı ağırdı 5 gün üst üste
Tırsma bulantı olsada ye kus bir şey olmaz ama ye bebe püre yap ye
Sonra yüksek proteinli sütler var onlardan iç
Hadi ya 😅😅
Sizinki bayağı uzunmuşşşş
Benim 3 gün 6 şar saat şeklinde ama kızıl şeytan denen o ilacı alıyorum ağır bi ilaç o
İnşallah kusmam ama yemek zorundayım tabii yaşamak için 🥹
Günde 8 9 saat 5 6 tane kocaman serum alıyodum
Kolum delik deşik oldu damar yolu bulamıyorlardı düşün seni iyi anlıyorum ben hiç canını sıkma gel evine dinlen filmini izle oynunu oyna dinlrn ama yemekte zorlanırsın biliyorum ama çok az az ye yanında olsun birde su iç bol bol ondada zorlanacaksın ama içebildiğin kadar iç
Kusarsanda kus 😄hiç bişi olmaz tekrar yersin
Ayyy siz ne zorluklar çekmişsiniz atlatmışsınız helal olsunnn 👏🏻 çok zor ya işkence seansı gibi bu kemo olayı 😅
Ee mecburen 😆 Allahtan midem hassas değil o tat bozukluğuna rağmen bol su içiyorum korkudan o da vücuda iyilik olsun diye 😆
Süpersin 😂su ve yiyecek yemek yemezsen düşersin ben yemedim düştüm sen ye
Allah hepimizin yardımcısı olsun imtihan bu sabır etcez dua etcez zorda olsa
Öyle öyle ne kadar ağlasakta zırlasakta başa geleni çekiyoruz paşa paşa 🥹 umarım şu 3 ay geçerde kurtulurum
Kendini sıkarsan geçmez
Sıkma kendini
Azıcık ağlıyorum ama onun dışında genelde İyiym 😅😆
😂o kadar olsun ama hep gül tamam mı geçici bunlar sabret dua et aklına getirme
Tamamdır :)) uğraşacak bişeyler buldukça hafifliyor gibi zaten 💪🏻💁🏻♀️
Aynen öyle tekrardan Rabbim şifa versin inşallah
geçmiş olsun allah şifa versin
Teşekkür ederim sağolun 🌼
kaçıncı evre ne kadar süredir tedavi görüyorsun
1 yıl önce ameliyat oldum , Erken evre ama çıktığı yerde damarı çatlatarak içine kanadı hayatımı tehdit etmeyi başardı ve çok acı çektirmeyi.. ölümden döndüm ameliyatla kolda felç kaldı geçici süreyle
10 ay sonra ciğerlerime sıçradı… erkenden yakaladık ama ağır bir kemoterapi görmek zorundaydım. Yani 2 yılımı çaldı çalacak
zor süreçler umarım kolay atlatır şifa bulursun
Evet maalesef , ama bakalım şu tedavi artık son aşaması işin … kanser yok olursa süper 😅 teşekkür ederim tekrardan 🌸
Donghua izlesene daha çok keyif alırsın
Daha çok moral olacak şeyler izlemelisin
Olur , ne gibi mesela
Bu aralar çok film izleyemedim yenileri pek bilmiyorum ama eski bir yerli film var sen benim herşeyimsin diye onu izleyebilirsin. ya da yukarı bak diye bir animasyon filmi var. Büyük ihtimalle ikisinide izlemişsindir.
Yukarı bak biliyorum çok güzel ✌🏻 ötekini bilmiyorum ama not aldım onu, teşekkürler :))
Mutlaka izle seveceksin 😇
Tamamdır 💁🏻♀️
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Amin, teşekkür ederim 🙏🏻🌼
geçmiş olsun.
Teşekkürler 🙏🏻
Sana bir tavsiye verebilirmiyim
Bugun rezonans kanunu diye bir kitap okudum ve tek günde bitirdim. Okumanı şiddetle tavsiye ederim inanç ve düşünce yapini cok değiştirecek. Hastalığın olduğu ve tedavi sürecinde olduğun için özellikle sana söyledim çünkü kitapta sana ait cok onemli yerler var.
Belki beni ciddiye almayacaksın ama dediklerimi yaparsan kurtulacaksın bu süreçten.
Kendini hasta değilmişsin gibi hsiset dusun hayal et. Çevrendekilere olumlu enerjiler yay. Ama kendini kandırma kendine de inandirman gerek. Hasta olmadığını cok sağlıklı olduğunu dusun ve buna kendini inandır. Belki sacma gelecek ama iyi olucaksin. Tip yanılır emin ol. Söylediğim kitabı oku ve hayatındaki mucizelere şahit ol
Çok teşekkür ederim merak ettim bakacağımmm ilgiliyimdir zaten 🙏🏻🌸
Buna bende inananlardanım açıkçası , Plasebo etkisi gibi bir şey :) ben doktorlar söylediğinde bile inanamadım hastalığa zaten minikmiş ama ne zaman kemo başladı… görünüşüm değişti işte ozaman ister istemez etkilendim …
Normalde de iyi hissediyordum yani ama muhtemelen daha küçükken yakaladığımız için… ilerlerse öldürür belliydi yani Allah korusun
Söylediklerinizi ciddiye alıyorum merak etmeyin çok çok teşekkür ederim 💗💗💗
Rica ederim ne demek🩷🩷 eğer okursanız ilk 2 3 sayfa sıkabilir ama devam edince birakamayacskiniz okuyunca kendinizi bulacaksınız
Merak etmeyin okumayı çok severim şu süreçte zaten vaktim var 😆 canımda çok sıkılıyor kendimi oyalaamak ve bilgi edinmek için şundan iyi zaman bulamam gibi
💗💗💗💗
♡♡♡
Bird box filmi iyiydi bence
Ejderin kılııcı
Teşekkürler 👍🏻:)
İzle heee
Notumu aldım ✌🏻
Soysuzlar çetesi
Teksas katliamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok geçmiş olsun şimdiden. Bu süreçte moralini yüksek tutmak ve kafanı dağıtmak çok önemli. Umarım filmler biraz olsun iyi gelir sana. 🤗
Aksiyon ve gerilim seviyorsan *Mad Max: Fury Road* harika bir seçenek olabilir, aksiyonu hiç durmuyor! Bilim kurgu ve aksiyon istersen *Inception* veya *Edge of Tomorrow* da seni içine çeker, konusu çok sürükleyici. Daha farklı bir şeyler denemek istersen *Yüzüklerin Efendisi* serisi de tam bir kaçış dünyası yaratır, bambaşka diyarlara götürür seni. Olay örgüsü ve karakterler o kadar iyi ki, kendini tamamen kaptırırsın. 🙏 Güçlü kal! ❤️