Resmen bir dizide bir adam birini öldürüyor ve bunu bir şekilde gizleyip (nasıl gizlediğini de yayınlıyorlar) hayatına devam ediyor. Veya bir adam silahla tak tak bir sürü insan öldürüyor. Ve biz bu dizileri her gün izleyerek bir zaman sonra bunu normalleştiriyoruz. Birkaç ay önce Halef’i izlemiştim, başrol adam 10 saniyede 5 kişiyi öldürdü. Ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. Bunu izleyen ve o adamı idol olarak alan bir çocuk tabii ki bunları normalleştirir. Biz çocukken Kiraz Mevsimi, Aşk Yeniden falan vardı. Birini bıçaklamak öldürmek aklımızın ucundan geçmezdi. Tek hayalimiz Kiraz Mevsimi'ndeki gibi üstü açık kırmızı arabayla dolaşmaktı. Ayaz gibi biri bulmaktı. Şimdikiler neler düşünüyordur acaba.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya, katılıyorum sana bu konuda. Özellikle son zamanlarda dizilerdeki şiddet ve suç sahnelerinin artması beni de düşündürüyor. 😔 Bir şeyi defalarca izleyince bilinçaltımıza işliyor sanki ve o "normal" algısı oluşuyor. Eskiden romantik komedilerle hayallere dalardık, şimdi maalesef durum çok farklı. Çocuklar için gerçekten daha dikkatli olunması gereken bir konu bence. İçerik üreticilerin sorumluluğu çok büyük. Keşke Kiraz Mevsimi zamanlarına dönebilsek! 🍓🚗