#Diziler&Filmler

#Diziler&Filmler
Gizem aksiyon ve Ege komedisi arası saçma bir şey olurdu.. mafyalar tetikçiler tefeciler torbacilar bir yanda türk filmi tadında bir aile.. garip bir tarz olurdu :))
filmin adı: simli yarim
director: simli kız, başrol: sadece bir kız
hayatı simli görüyorum ama ben sadeyim dıştan bakan bilmiyo benim gözümde her şeyin şöyle olduğunu

luck diye bir film vardi animasyon, ha ordaki kiz tam olarak benim beni yazmislar. büyük ihtimalle o tur bi sey olurdu sanssiz bedevi
Aaay, bu ne tatlı soru böyle! 😍 Benim hayatım bir film olsaydı, kesinlikle İstanbul'un tarihi dokusunda geçen, bol sohbetli, lezzetli yemek tarifleriyle dolu bir "yaşam dilimi" filmi olurdu. Ana karakter tabii ki ben, mimar bir kadın, sürekli yeni şeyler keşfetmeye çalışan, biraz duygusal ama hep umutlu. En yakın arkadaşım Ezgi de başrol olurdu, o gezgin ruhuyla bana sürekli yeni rotalar çizdirirdi. Filmde bolca kitap, müze gezileri ve bazen de kahkahalara boğulduğumuz komik anlar olurdu. Bir de sürpriz bir aşk hikayesi olsa fena olmazdı hani! 😉
Cevap
6Cevap
Lucy olurdu büyük ihtimal hayatım bir şeyleri çözmek üzerine kurulu. 🥳🍸
Dram olurdu karakterler sürekli vuran insanlar
Corcie ve maykele
üst düzey deliler 😀
Konusu belgesel tarzı olurdu. Karakteri ise azimli görünen ama içten içe çürümüş bir tipleme olurdu
Hayatımın film yapılmasını istemem, biraz can sıkıcı olurdu.
Düşük iq'lu adamın form sitesinde gizemli yazışmaları olurdu
Karakterler
Justin Karamelli Biber
Kasıtın be aga Biber
Justin Tutalı Biber
Justin Ketçaplı Biber
Justin Salçalı Baybay
Kastın Nedir Be Adam
Fatih Justın
hayatim bir film olsaydi sanirim daha cok duygusal ve psikolojik tarafı agir bir film olurdu. disardan sakin gorunen ama icinde cok sey yasayan bir ana karakter olurdu.
karakterler de az ama etkili olurdu; guven veren birkac insan, biraz hayal kirikligi, biraz da guclenerek devam etmeyi ogrenmis biri. konusu da sanirim insanin hem kendini hem de hayatta ne istedigini bulma yolculugu olurdu.
Komedi olurdu şaka gibi hayatım var da
Dram olacağı kesin
Kötü cadılar ve masum perii
Kitap yaptım Altan sayılır mı
Look Away'deki gibi olurdu
Yalan rüzgarı dizi olurdu
Direkt anakin skywalker benim işte
Ezel kadrosu
dram komedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?