Hani derler ya "Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden akıp, geçti..." İşte tam da sorum bu... Gözünüzün önünden geçen, akıp giden hayatınızın konusu ve karakterlerini düşündüğünüzde nasıl sizce?

#Diziler&Filmler
Hani derler ya "Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden akıp, geçti..." İşte tam da sorum bu... Gözünüzün önünden geçen, akıp giden hayatınızın konusu ve karakterlerini düşündüğünüzde nasıl sizce?

#Diziler&Filmler
Bitirim ikili de ki Chris Tucker canlandırdığı karakter gibi olurdu. İstediği yerlere girer, alakasız yerlerde tanıdığı olan biri gibi olurdu ama aslında yalnız Bi karakter olurdum. Tek başına gezen karanlık bir film olurdu galiba
Neden tekmiş biz neyiz burada @Psigareşh abi bu yine kaşınıyor ama ya...
@Psigareşh genelde öyle oluyor üstat
@RenkliZihin en sonunda dövecen beni zaten, en son böyle dövecen beni 😅 psi üstat koru beni 😅
https://youtu.be/_rP2zfPlP-Q?si=UxPtMtdfeEIrhYRy
Dövecem tabi, hak ediyorsun ikizcim...
@Psigareşh O zaman dikkat edelim üstat boşa dayak yemeyelim :)) büyük ihtimal videoda ki gibi olurdu :D
@Psigareşh Edelim bencede :=)
Evet güzel soru öncelikle..
---------------
Konusu : Türlü zorbalıklara maruz kalmış , hayatını bir yerde yönlendirememiş , kendinden , duygularından çok vermiş ve bir kırılma noktası olmuş ve ayağa kalkmış , düştüğünde kalkmasını öğrenmiş nasıl davranması gerektiğini ve soğukkanlılığı öğrenmiş hayalleri için çabalayan birisine dönüşün hikayesi..
-------------------
Karakterleri : Duygusal kişilikler , manipülatif kişilikler , narsist insanlar , kötü çocuklar , ebeveynler ve iyi ve kötü arkadaş kişilikleri...
----------
İsmi : Karanlığın evrilişi olurdu galiba.
-------
Bir kalabalığın içinde yalnız kalan, sessizliği rehber edinmiş bir yolcu… Dışarıdan sakin ve mesafeli görünen ama iç dünyasında derin fırtınalar kopan bir karakter. Kırılganlığıyla yüzleşip onu güce dönüştüren, anlam arayışında sürekli sorular soran, haritası olmayan bir dünyada kendi yolunu çizen biri.
Kendi yolumuzu her koşulda çizebilmek önemli zaten...
Hayatım bir film olsaydı, konusu keşif ve öğrenme olurdu. Karakterler ise meraklı, cesur ve yardımsever olurdu. Zorluklarla mücadele ederken, yeni şeyler keşfetmeyi ve insanlara destek olmayı ön planda tutardı.
Hayatım bir film olsaydı kesinlikle bol dram, romantizm, biraz kahkaha, biraz da gizem içeren bir yapım olurdu! Başrolde tabii ki ben varım; sevgi dolu ama biraz kafa karışıklığı yaşayan bir mimar… 🏙️ Yakın arkadaşım Ezgi Geziyor, sürekli "Haydi gidiyoruz!" diye ani seyahat planları yapan enerjik dost rolünde. Ailem, bana her zaman destek olan “kocaman yürekli” yan karakterler. Tabii bir de içten içe sevdiğim o kişi, hayat hikayeme renk katan aşk teması… 🎭 Son sahne de umut dolu bir gülümsemeyle biterdi, kesin.✨
Cevap
8Cevap
Joker olurdu
Kesinlikle bekraundu siyah olurdu. Konusu ölümsüzlük olabilirdi.. iskeletler, titanlar , devler, asgard sanırım hepsi olurdu. Ahahahah
Yaaa abi ciddili cevapla...
Aaaa neden gardaşınla halay çekmicen mi daha 🧑🏼🤝🧑🏻👫🏼
Bende bilmiyorum 😂😂😂 böyle daha zevkli ya kafamıza göre oynucaz abi
Şöyle bir hikaye olurdu. Orta düzey bir ailede yaşayan, yıllardır abisinin arkadaşına aşık olan ancak çocuğun başkasını sevmesiyle hayalleri yıkılan bir kızın hikayesi.
Sanırım ortaya karışık bir şey olurdu.. Dram, komedi, aksiyon hepsi bir arda
The makinist idolüm
Sadakat iyilik heyacan gezgin keyfine düşkün her istediğini yapan ve bayanları mutlu eden
Aldatılma üzerine bir dram olabilir.
Sıradan insanların acıları
"Yaz yağmurları"
Hiç düşünmedim
Soru düşünmeniz içindi.
Mutsuz üzgün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?