Diziler & Filmler Hayatınız bir film olsaydı eğer türü ne olurdu? Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bakalım kimler nasil bir hayat yaşıyor Güncellemeler+1 yıl Genel olarak hep dram üzerinde gidiyoruz kırmamız lazım bu çizgiyi genclerrrr daha deli dolu yaşamak lazım Hayatınız bir film olsaydı eğer türü ne olurdu? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Dram ve bilim kurgu 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Gerilim-komedi karışımı saçma sapan bir film olurdu😀 1 3 Yorumla Apollo421 +1 yıl Hahahah🤣🤣🤣Allah iyiliğini versin Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl 😀 Yorumla Apollo421 +1 yıl Ülkecek değişime uğramamiz lazım durumlar vahim 🤣 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Filmin sonunda ben ne izledim dedirten türden olurdu. 0 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yani hepsinden biraz biraz 1 19 Yorumla Apollo421 +1 yıl Senaryo noluyor peki 🤣 Yorumla yazar_1 +1 yıl Bak ya nasıl açıklayayım ki bunu şimdi😄 Yorumla Apollo421 +1 yıl Türkiye'de bir ilk olacakta soran çok olur 😇☺️ Yorumla yazar_1 +1 yıl Allah Allah Yorumla Apollo421 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla yazar_1 +1 yıl İlk olan neymiş Yorumla Apollo421 +1 yıl En fazla macera dram ve aksiyon yanyana gelmişti TV tarihinde o yüzden 🤣 Yorumla yazar_1 +1 yıl Olabilir tabi Yorumla Apollo421 +1 yıl Peki hayatının komedi olması dileğiyle ☺️o zaman Yorumla yazar_1 +1 yıl Romantik komedi olsun bari Yorumla yazar_1 +1 yıl Seninde öyle olsun Yorumla Apollo421 +1 yıl Yani ona yakın desek yeridir şen şakrak geçtiğide oluyor genelde Yorumla yazar_1 +1 yıl Aynen öyle Yorumla Apollo421 +1 yıl Şimdi farkettim sen bilgesin ne zamandır beridir aktifsin ya Yorumla yazar_1 +1 yıl Aaa öyle mi olmuşum bak sen demesen farkında bile değilim ne ara olduysam Yorumla yazar_1 +1 yıl Ne zamandan beri aktifim yani dakikada bir giriyorum buraya Yorumla Apollo421 +1 yıl Hahahahah güzel birseyi başardım Yorumla yazar_1 +1 yıl Öyle oldu sağolasın Yorumla Apollo421 +1 yıl Ne demek ☺️ Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Trajikomik 1 25 Yorumla Apollo421 +1 yıl Hemşire misin Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Değilim Yorumla Apollo421 +1 yıl Önlük var öyle sandım ☺️ Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Tıbbi laboratuvar mezunuyum önlük o yüzden 😊 Yorumla Apollo421 +1 yıl Hiii öylemi anladım sonuçta yakın bir tahmin ☺️ kolaylıklar dilerim. Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Aynen öyle. Teşekkür ederim 😊 Yorumla Apollo421 +1 yıl Ne demek rica ederim ☺️zor bir kısım olduğuna eminim Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Her işin bir zorluğu var 😅 Yorumla Apollo421 +1 yıl Haklısınız ama sağlık sektörü bir tık daha mı zor sanki ☺️ Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Aynen bu konuda da siz haklısınız. Benim mesleği de herkes yapamaz insan numunelerini incelemek kötü oluyor 😅 Yorumla Apollo421 +1 yıl Evet evet kesinlikle kötü bir durum kan vs sorun değilde işte bazen daha kötüleri olabiliyor galiba 🤭 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Dışkı, balgam, gerekirse kusmuk, patoloji de kol bacak bebek aklına ne gelirse bunlar kötü olanlar 😅 Yorumla Apollo421 +1 yıl Baya sağlam mide var helal olsun o çıt kırıldım kizlar gibi değilsindir hayatını etkiliyor mu peki Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Alışıyorsun ya, tabi bu meslekle çıt kırıldım olduğumu söylesem yalan olur 😅 henüz çalışmıyorum staj yaptım oradan gördüm hayatımı etkilemedi ama bebeklere baya üzülmüştüm Yorumla Apollo421 +1 yıl Çok haklısın zor olduğu yerler illaki vardir hele hele bebekler söz konusu ise kol bacak görmek öylesine kötü değildir ama işte alışmak daha kötü Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Aynen öyle, alışmazsak hastalıklar teşhis edilemez ki yani mecbur. Zaten dediğim gibi herkes yapamaz bunu Yorumla Apollo421 +1 yıl Haklısınız doğru yaş kaç sizin Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Eylül de 22 olucam siz Yorumla Apollo421 +1 yıl Bu yaşta güzel meslek ☺️25 bende Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun 😅 Yorumla Apollo421 +1 yıl Memurum bende tabi biraz farklı bir memur burada diyince sorun yaşıyorum da ☺️🇹🇷 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Anladım galiba 😅 Yorumla Apollo421 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla isimsizkralicee +1 yıl 😊😊 Yorumla HayatSevilinceGüzel +1 yıl Rica etsem bana yazar mısın fazla vaktini almayacağım Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Şanssızlıklarla dolu olan film türü neydi acaba 😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Dram 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 515 cevap paylaştı. Kara film 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dram ve bilim kurgu
Gerilim-komedi karışımı saçma sapan bir film olurdu😀
Hahahah🤣🤣🤣Allah iyiliğini versin
😀
Ülkecek değişime uğramamiz lazım durumlar vahim 🤣
Filmin sonunda ben ne izledim dedirten türden olurdu.
Yani hepsinden biraz biraz
Senaryo noluyor peki 🤣
Bak ya nasıl açıklayayım ki bunu şimdi😄
Türkiye'de bir ilk olacakta soran çok olur 😇☺️
Allah Allah
🤣🤣🤣
İlk olan neymiş
En fazla macera dram ve aksiyon yanyana gelmişti TV tarihinde o yüzden 🤣
Olabilir tabi
Peki hayatının komedi olması dileğiyle ☺️o zaman
Romantik komedi olsun bari
Seninde öyle olsun
Yani ona yakın desek yeridir şen şakrak geçtiğide oluyor genelde
Aynen öyle
Şimdi farkettim sen bilgesin ne zamandır beridir aktifsin ya
Aaa öyle mi olmuşum bak sen demesen farkında bile değilim ne ara olduysam
Ne zamandan beri aktifim yani dakikada bir giriyorum buraya
Hahahahah güzel birseyi başardım
Öyle oldu sağolasın
Ne demek ☺️
Belgesel olurdu işte
Aksiyon macera romantik
Gerilim-Aksiyon.😁
Son savaşçı 😂😂 askeri olduğu için 😂
Trajikomik
Hemşire misin
Değilim
Önlük var öyle sandım ☺️
Tıbbi laboratuvar mezunuyum önlük o yüzden 😊
Hiii öylemi anladım sonuçta yakın bir tahmin ☺️ kolaylıklar dilerim.
Aynen öyle. Teşekkür ederim 😊
Ne demek rica ederim ☺️zor bir kısım olduğuna eminim
Her işin bir zorluğu var 😅
Haklısınız ama sağlık sektörü bir tık daha mı zor sanki ☺️
Aynen bu konuda da siz haklısınız. Benim mesleği de herkes yapamaz insan numunelerini incelemek kötü oluyor 😅
Evet evet kesinlikle kötü bir durum kan vs sorun değilde işte bazen daha kötüleri olabiliyor galiba 🤭
Dışkı, balgam, gerekirse kusmuk, patoloji de kol bacak bebek aklına ne gelirse bunlar kötü olanlar 😅
Baya sağlam mide var helal olsun o çıt kırıldım kizlar gibi değilsindir hayatını etkiliyor mu peki
Alışıyorsun ya, tabi bu meslekle çıt kırıldım olduğumu söylesem yalan olur 😅 henüz çalışmıyorum staj yaptım oradan gördüm hayatımı etkilemedi ama bebeklere baya üzülmüştüm
Çok haklısın zor olduğu yerler illaki vardir hele hele bebekler söz konusu ise kol bacak görmek öylesine kötü değildir ama işte alışmak daha kötü
Aynen öyle, alışmazsak hastalıklar teşhis edilemez ki yani mecbur. Zaten dediğim gibi herkes yapamaz bunu
Haklısınız doğru yaş kaç sizin
Eylül de 22 olucam siz
Bu yaşta güzel meslek ☺️25 bende
Sen ne iş yapıyorsun 😅
Memurum bende tabi biraz farklı bir memur burada diyince sorun yaşıyorum da ☺️🇹🇷
Anladım galiba 😅
☺️☺️
😊😊
Rica etsem bana yazar mısın fazla vaktini almayacağım
Şanssızlıklarla dolu olan film türü neydi acaba 😅
Sonu kötü biten bir romantik komedi.
Acı çekmenin vazgeçilmez hali
Komedi ve dram karışımı
Dram olurdu kesinlikle
Hepsinden var
Bilimkurgusal dram
Korku