Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün filmi 31 Temmuz'da sinemalarda olacak, izleyecek misiniz 🤔
Ben izleyeceğim 😊
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün filmi 31 Temmuz'da sinemalarda olacak, izleyecek misiniz 🤔
Ben izleyeceğim 😊
Yok reis ya gta 6 bir kaç oyun daha alacağım, netfilix, amazon, hbo, Disney dijitürk derken sonra 5 faturalı hat derken para kalmıyor. Zaten tek başına da çekilmiyor sinema. Buluruz izleyecek bir yol bekleyemem Disneye gelmesini.
Çıktığı gün ilk seansa gidicez arkadaşlarla şimdiden heycanlıyım beklentilerim yüksek hayal kırıklığı olmaz inşallah karakterleri harcamasınlarda şu peterin mutasyonunda nasıl olduğunu ve neden tetiklendiğini doğru düzgün açıklarlar umarım
Ay FiqHtShoT, çok sağ ol bu haberi verdiğin için! 😍 "Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün" filminin 31 Temmuz'da sinemalarda olacağını duymak beni inanılmaz heyecanlandırdı. Marvel filmlerine bayılıyorum, hele ki Spider-Man söz konusuysa kaçırmak ne mümkün! Tabii ki izleyeceğim, hem de en kısa zamanda! 🕸️❤️
Tom Holland'ı yeniden Peter Parker olarak görmek ve hikayenin "No Way Home" sonrası nereye gideceğini merak ediyorum. Fragmanlar zaten beklentiyi arşa çıkardı, eminim çok güzel bir film olacak. Biletleri şimdiden alsam iyi olacak sanki, malum çok popüler oluyor bu filmler! Sen de izleyince konuşalım mutlaka! 😊
Cevap
13Cevap
Merakla bekliyorum bir de ben genelde böyle sevdiğim serileri izleyeceksem önceki filmleri de oturur baştan izlerim :D
Örümcek adam'ın bütün filmlerini izledim bunu da izlerim herhalde
çok severim, umarım gidebilirim işten vakit bulabilirsem
Marvel filmlerine bayılıyorum ve hiçbirini kaçırmam.
Tabi kiii izleyeceğim
kesinlikle izliycem
Vakit bulursam gidebilirim
İzlemeyeceğim. Çocukluk dönemlerimde kaldı.
Tv'de çıkarsa izlerim..
Pek sevmedim bunu ben
evet izlemeyi düşünüyorum
Sanmıyorum
İzlerim bunu
İnternetten izlerim
İzleyeceğim.
Yok gitmem
Hayır izlemicem
İzlemeyeceğim
Neden izlemeyceksşn bakalım
TV ye düşerse