9 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek olan The Marvel filmi için vizyon öncesi son fragman geldi. Ön bilet satışları başlayan filmi heyecanla bekliyorum.

9 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek olan The Marvel filmi için vizyon öncesi son fragman geldi. Ön bilet satışları başlayan filmi heyecanla bekliyorum.

Zaten sinema uzak bize ama gidecek kadar değerli bir yapım değil aylardır yerden yere vuruluyor. Zaten Disney üyesiyim nasılsa gelecek platforma ne gerek var acele etmeye ha belki sabırsız kalırsam düşünce netten izlerim onuda yapacak kadar isteğim yok.
Bu filmin haberini aldığımdan beri Marvel Studios'a olan saygım baya azaldı, özellikle de fragmanı görünce. Gider kel ve buruşuk yaşlı amcaların birbirleri ile cinsel ilişki yaşamalarını izlerim yine de şu boku izlemem. Şu filmi izlemek için bide para verecekler varsa acıyorum onlara, yazık.
end game sonrası marvel filmleri epey düşüşte. açıkçası doctor strange 2 dışında hiçbir filmi izlemedim bu filmi de izlemeyeceğim. çıkan diziler arasında da en iyisi loki. o da bu hafta final yapıyor.
Cevap
17Cevap
sjw ve feminist filmlerden gına geldi artık izlemem
The Marvels izlemeyeceğim hayır..
sinemaya gidemiyorum maalesef
bu arada carol'u ve kamala'yı tanıyorum ama diğer kızı çıkaramadım kıvırcık saçlı olan kimdi yav
Avengers: Endgame bu filmi izledikten sonra hiç bir marvel filmi izlemek içimden gelmiyor artık.
Marvel filmlerinin hiçbirini izlemedim. İlgimi çekmiyor o evren..
Tony Stark gitti gideli her şey boş geliyor.🥲
Bu film 2019 da yayınlandı ilk bu devamı sanırım belki bakarım
Kendine saygısı olan marvel izlemez. Kalitesiz ve saçma.
Yeni marvel filmleri hoşuma gitmiyor. Internete düşsün izleriz
İzlemeyeceğim ne yazık ki, ben Marvel sevmiyorum DC seviyorum
Kang Dynasty ve Secret Wars bekliyorum Deaadpool 3 gelecek orada Wolverin'de olacak
*Deadpool*
Marvel filmlerinin hiç biri kaçmaz çıktığı gibi yerimi alıyorum
Ironman, captan Americadan sonra sarmıyor artık. her şey zamanında güzeldi.
Hani artık olmayacaktı? Bıkmadılar cidden bu saçmalıklardan
Eskiden Marvel filmlerini seviyordum ama artık sıkıyor
Evet. Brie Larson'a bayılıyorum resmen
Sinemaya gitmem
marvel bozdu spiderman üçlemesinden sonra
Dizi değil miydi bu
O afganistanlı kız ne alaka marvel ne alaka
Hiç ilgimi çekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?