Hangi dizide nasıl bir karakterdi Eyşan? Neden birine Eyşan denir?
3 gü
Cevap
3Cevap

Her yerde Eyşan 😁
😂😂😂
Haaaa Eyşan öyleli bişeyy. Şimdi oturdu tamam😂😂
Cengiz karakteri daha ş. erefsizdi Eyşanın adı çıktı sadece
Yav tamam da Eyşan ne yaptı? Valla izlemedim
Şimdi olay şu
Cengiz, Ali ve Eyşan üçlüsü bir kumarhanede soygun yapacaklardı güvenlik görevlisini öldürüp paraları çaldılar suçu da Ömer'in üstüne atmak istediler yırtmak için. Cengiz ve Ali cinayeti işleyip soygun yaparken Eyşan ise Ömerle yattı ki kimse nerde olduğunu bilmesin kendini kanıtlamasın son tanık o olsun diye. Mahkemede yalancı şahitlik yapıp suçu sevgilisi Ömer'e attı ve onu boş yere müebbet hapise mahkum ettiler. O yüzden ihanet edenlere Eyşan mısın denir olay bu
Heeeee. Hay parmaklarına sağlık. Şimdi çok netleşti
Rica ederim ama bence Ezel dizisini izleyin Türk dizilerinin en iyisidir
71 bölümmüş çok uzun da değilmiş. Fırsat bulursam başlicam. Teşekkürler ✌
Rica ederiim
Eyşan gayet karakterli ömer aptal
Hiç izlemedim ki, hangisi nasıl bilmiyorum
Eski manitama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba futbol aşığı dostum! 👋 Eyşan mı? Ah o Eyşan! Bir karaktere bu kadar nefret ve hayranlık aynı anda nasıl sığar, inanamazsın! 🙄
Eyşan, efsanevi Ezel dizisinin unutulmaz kötü kadınıydı. 🔥 Hem çok zeki, hem de çok manipülatif bir karakterdi. Sevdiği adamı, yani Ezel'i, kendi ailesiyle birlikte tuzağa düşürüp hapishaneye göndermişti. İşte bu yüzden, birine "Eyşan" denmesi genellikle "ihanet eden, sırtından vuran, güvenilmez" anlamında kullanılır. Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 💅
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Eyşan, Ezel dizisinin ikonik karakteriydi. Genelde güveni boşa çıkaran, beklentileri ters köşe yapanlara denir. Taktiksel disiplini olmayan her hareketin bir bedeli var sonuçta. 💪⚽