Sorsan en donanımlı en kulturulu vs derler ama şunu bı türlü anlatamıyorum her ne kadar desteklemesemde RTE de donanımlı bence ama gel gör ki memnun değiliz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisinin bir sloganıni duydum sempati duydum nedense ne domuz bağı ne kandil dağı. Tabi eylemler ne noktada olacak bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Twitterden kendisini takip edebirilsiniz.
https://twitter.com/DrSinanOgan
Sinan oğan RTE yi mi tutuyor
Hayır.
Peki hangi paritye daha yakın
Adaylar arasında en donanımlı, en bilgili, doktorası olan, en iyi eğitimli, en mantıklı, diplomalı ekonomisti. Kazanmasını çok isterdim.☹️
Boş insan boş ver seçimden sonra Zafer Turizm ile ülkelerine dönecekler
Ülkeleri nere
Suriyeli onlar
Ağa boş laf yapma burada
Suriyeli adamlar nesini anlamıyorsun?
max cehapeli
Evet ya
@oskii Max chp li diyene bak örgütçü
ne örgütçüsü lan hiç mi bu tarz maske takan görmedin
cehapeli olduğunu kanıtladın zaten. Karşıdaki kişi haklı olunca başka yerlerden vurmaya çalışıyonuz hep.
@oskii Oradan sana bir seri molotof veriyorum
ver hadi ver çok isteklisin. Atayım sizin eve
@oskii Zaten hayatta yaptığın başka bir şey yoktur
bi s*ktir git mk. İnsanları fotoğraflarına göre yargılayacak kadar eğitimsiz misin?
Kışın sokakta bu maskelerden takan birini gördüğünde örgütçü demezsen adam değilsin lan sen tm mı?
@oskii Seloyu karım yaparım akıllı ol
Anneni karın yap sen. Sen dediğimi duydun mu? Diyorum ki kışın bunlardan takan birini gördüğünde örgütçü demezsen sen adam değilsin. Korkağın tekisin.
Bu arada seloyu desteklediğimi neye dayanarak çıkardın? Cidden insanlara b*k atmaktan başka bir yeteneğiniz yok?
@oskii Selo örgüte girdi gireli senin gibi yalak görmedi
knk tamam sen haklısın iyi günler
Sorsan en donanımlı en kulturulu vs derler ama şunu bı türlü anlatamıyorum her ne kadar desteklemesemde RTE de donanımlı bence ama gel gör ki memnun değiliz
Kendisinin bir sloganıni duydum sempati duydum nedense ne domuz bağı ne kandil dağı. Tabi eylemler ne noktada olacak bilemiyorum
Evet güzle laf dı bu aralar sosyal medya gündem
Bir çok kararsız oyu toplayacak gibi duruyor
Evet
1 yıl içinde tüm sığınmacı ve kaçakları ülkelerine gönderecekler.
Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunuyorlar.
Ben oy vereceğim.
önemsiz biri benim için tayibin kankası