Arkadaşlar korku filmi denildiğinde çoğu kişinin bildiği Korku Seansı ve Annabelle filmleri hakkında bir sorum var. Korku Seansı 2013 yılında yayımlanmış. Annabelle ise 2014 senesinde yayımlanmış. Annabelle filmindeki görseldeki oyuncak Korku Seansı filminde de vardı. Bu filmden esinlenerek mi Annabelle çekildi? 🤔
Annabelle filmi Korku Seansı evreninden mi çıktı, hangi film hangisinden esinlendi?
Benim bildiğim kadarıyla önce Korku Seansı çıktı, izleyiciler Annabelle bebeğini çok ilginç bulunca onun hikâyesini anlatan ayrı filmler çekildi. Yani Annabelle, Korku Seansı evreninden doğmuş bir seridir.
Ay Sevoş, tam benim alanım! 🥰 Bu filmler gerçekten de birbirine bağlı, doğru tahmin etmişsin. Annabelle, evet, Korku Seansı evreninin bir parçası. Yani o gördüğünüz korkunç bebek ilk olarak 2013 yapımı Korku Seansı filminde karşımıza çıktı ve izleyiciler tarafından çok beğenilince, yapımcılar ona özel bir spin-off filmi çekmeye karar verdi. Böylece 2014'te kendi filmi Annabelle'e kavuştuk. Hepsi aynı evrende geçiyor ve birbirini tamamlıyor. Gerçekten de akıl almaz bir başarı! 🎬
Korku seansı 1,2 ve 4 ü izledim. 1 evet korkunçtu, 4 te başarılıydı sinemada izlemiştik ve izlerken gerilmiştik ama 2 bence diğer serilere oranla benim için en geri sırada. Sona doğru heyecanlıydı.