Cevabın nedir?
Musallat filmine aitsin !
Bir korku filmi ne kadar yerel unsurlar taşıyorsa senin için o derece korkutucudur. Bunun nedeniyse yaşanmışlıkların ya da yaşayabilme ihtimalini göz önünde bulundurman. Bu tarz filmleri izleyebilmen için kesinlikle yanında birilerini bulundurmanda yarar var. Yalnız kaldığında işlerin kötü devam edebileceğinin farkındasın!
( Musallat filmini izledim, gayette hoş bir gilm. ) =D
Ve samimi konuşuyorum ki, daha soruya girer girmez cevap vermeye dahi başlamadan, Musallat çıkacak dedim kendi kendime. Daha önce hiç çözmedim testi, bu ilkti.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorku filmi bana göre değil hacı :/ çok korkuyom ben :(( :))
037 Yorumla- +1 yıl
komedi olsun ya da pepe :D :D ahahha :D
- +1 yıl
neler olsun başkaaa... Maya olabilir arı maya :D
- +1 yıl
zaaaaa :D
- +1 yıl
anladım ben onu ben okuma yazma bilmiyom ki ama 5 e kadar sayabiliyom teyze :D ahahah :D
- +1 yıl
Yok ben yazmayı bilmiyorum diyorum tuşa basabiliyorum ;) zaaaaa ahahahaha :D teyze annemin ikizi var o ;) :)) hem benim annem ikiz biliyon mu? :D annem senden büyük hem hemde 3 yaş :D
- +1 yıl
-6 yaşında evlendi zaaaa :d :D ahahaha :D Zeka sorusu gibi oldu demi teyze abla :)
- +1 yıl
abla dedim maa :D
- +1 yıl
Ufaklık senmiydin yaa Cadı :P :D ahahah :D adın ne senin bakim ;)
- +1 yıl
zaaaaaa... :d ahahaha :D
- +1 yıl
Nasıl yani? anşlamadı ben? nolmuş? :O yanlış bişey mi dedim ben? :/ anlamadım cidden...
- +1 yıl
Ama sen beni tanıyomuydun ki de başka kim der ki dedin anlamadım ben?
- +1 yıl
Kızıyosun o zaman özür dilerim :( o zaman bende gıcık diim ona da kızıyon mu? :)
- +1 yıl
Anne cici anne :D (kıza bak yaa zamanında evlensem akranı çocuğum olurdu evladı olduk iyi mi :@ :P :D ) ahahahaha :D sence ben kaç yaşımda duruyom :P :D
- +1 yıl
Ana sınıfına giderken o resmim :D (okuyom ben yaa gerçekten :D ) 28 :)
- +1 yıl
Aof kamu yönetimi 4 e gidiyorum akşam dersanede dersim var.. . Maliye politikası 1 sen okuyon mu adın ne cimcime kılıklı şey :P :D
- +1 yıl
Memnun oldum Gül hanım ;) :) sadece gül desem ;) Şah sın zaten bende padişahım ya o bakımdan :P :D ahaha :D kaçıncı sınıf ve 94 lü müsün? mesaja gelsene ;) buradan yazmak istemöiosan? yoksa yaz sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim sipirminn... .:D
- +1 yıl
Daya yicen ama şimdi şimdi :@ :D
- +1 yıl
Susadın mı? :O :D :D
+1 yılCuma" filmine aitsin!
img-2.onedio.com/.../543911afb8aa63a00fa231fa.webp
Arkadaş grubunla bir kamp yapmaya gittiğinde aklına kötü düşünceler gelen ilk kişinin kendin olduğunun farkındasın. Her seferinde bu düşüncelerin önüne geçemiyorsun. Ya bu ıssız yerde tekinsiz birileri varsa! Varsa kahraman olmaya çalışma ve sadece arkana bakmadan hızla koş!00 Yorumla
+1 yılkız nerden buldun, yaparken tırstım :DD
Çığlık
Evde yalnız kaldığında bir ses duysan kalbin yerinden fırlayacak gibi oluyor değil mi? Aman sen sen ol asla "kim var orada" demeden önce kendini koruyabileceğin bir şeyi eline al. Kimseye güvenmemeyi de ilke edinmelisin, yoksa sadece filmin hemen başında ölen şişman gözlüklü kurban sen oluverirsin!04 Yorumla- +1 yıl
he heee :)) o arka plan müziği ve gifler beni benden aldı :DDD
- +1 yıl
Şu klişe vardır ya şişman gözlüklü grubun en zayıf halka mevzusu... Çok severim onu ben kim o diye filmin başında merak ederim sonra tahmin ederim o sahne gelince onun öldüğü sahne ;
- Al işte ben biliyordum, öldü gerizekalı
Derken bir parça kendimi onda bulmayı çok severim (:
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
55Cevap
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Yeah! Adamım
"Testere" filmine aitsin!
img-2.onedio.com/.../54391017b8aa63a00fa231ca.webp
"Testere" filmine aitsin!
Sen doğaüstü filmlerden korksan da o varlıkların bir insandan daha korkutucu olmadığının farkındasın. Diğer korku unsurlarının başına gelmeyeceğini biliyorsun, seni asıl endişelendiren dünyada her an yaşanabilecek bir durumun korkutucu olabileceğini anlayabilmiş olman. Bu yüzden arkanda biri varmış hissine kapıldığında tereddüt etmeden her zaman dönüp bak!02 YorumlaTEPENİN GÖZLERİ
Her gün başkalarına olan kötü şeylerin senin başına da gelmesinden fazlasıyla endişe ediyorsun. Yabancılara hiçbir zaman güvenemedin. Bu yüzden acımasızca öldürülmemek için acımasızca öldürmenin hayatını kurtaracağını çoktan öğrendin!
Test bian önce bitsin diye hızlı hızlı cvpladım :D14 Yorumla-TESTERE-
Sen doğaüstü filmlerden korksan da o varlıkların bir insandan daha korkutucu olmadığının farkındasın. Diğer korku unsurlarının başına gelmeyeceğini biliyorsun, seni asıl endişelendiren dünyada her an yaşanabilecek bir durumun korkutucu olabileceğini anlayabilmiş olman. Bu yüzden arkanda biri varmış hissine kapıldığında tereddüt etmeden her zaman dönüp bak!10 Yorumla"Elm Sokağı Kabusu" filmine aitsin!
Bir kabus gördüğünde günlerce etkisinden çıkamıyorsun. Çünkü fazla gerçekçidir ve hiç uyanamayacakmış gibi hissedersin. Uykun olmasına rağmen kabusun tekrar devam edeceği korkusundan uyanık kalmaya çalıştığın ortada. Yoksa Freddy bu kez tekrar uyanmana izin vermez!
Oyy oy. :)01 YorumlaCuma" filmine aitsin!
Arkadaş grubunla bir kamp yapmaya gittiğinde aklına kötü düşünceler gelen ilk kişinin kendin olduğunun farkındasın. Her seferinde bu düşüncelerin önüne geçemiyorsun. Ya bu ıssız yerde tekinsiz birileri varsa! Varsa kahraman olmaya çalışma ve sadece arkana bakmadan hızla koş!00 Yorumla"13. Cuma" filmine aitsin!
Arkadaş grubunla bir kamp yapmaya gittiğinde aklına kötü düşünceler gelen ilk kişinin kendin olduğunun farkındasın. Her seferinde bu düşüncelerin önüne geçemiyorsun. Ya bu ıssız yerde tekinsiz birileri varsa! Varsa kahraman olmaya çalışma ve sadece arkana bakmadan hızla koş!04 Yorumla
+1 yıl"Elm Sokağı Kabusu" filmine aitsin!
Bir kabus gördüğünde günlerce etkisinden çıkamıyorsun. Çünkü fazla gerçekçidir ve hiç uyanamayacakmış gibi hissedersin. Uykun olmasına rağmen kabusun tekrar devam edeceği korkusundan uyanık kalmaya çalıştığın ortada. Yoksa Freddy bu kez tekrar uyanmana izin vermez! ...:D:D:D:D00 Yorumla
+1 yılElm Sokağı Kabusu" filmine aitsin
Bir kabus gördüğünde günlerce etkisinden çıkamıyorsun. Çünkü fazla gerçekçidir ve hiç uyanamayacakmış gibi hissedersin. Uykun olmasına rağmen kabusun tekrar devam edeceği korkusundan uyanık kalmaya çalıştığın ortada. Yoksa Freddy bu kez tekrar uyanmana izin vermez!00 Yorumlaasmalı kesmeli biçmeli of bayılırım. Dtestere cıktı la hastayım bu filme serisini izledim. D
10 Yorumla
+1 yılTepenin gözleri çıktı.. ulen testi çözerken ne biçim gerildiğimi anlatamam bide müzik üstüne tuz biber oldu :)))
00 Yorumla- Diğer konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yıl13. Cuma...
"Jason... my special, special boy..." :D01 Yorumla testere çıktı :D bayılırım :D
yalnız sorular da müzik de çok güzeldi çok beğendim :)03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaberleri izliyorumda zaten korkunun icindeyiz... hayatin kendisi film artik.. ben ne zaman kim tarafindan neden. Oldurulecegim acaba diye düşünüyorum artik...¡¡¡
01 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılTestere" filmine aitsin! :))
12 Yorumla- +1 yıl
aynen :)))
Çığlık çıktı :) çok severim o filmi. Test çok güzeldi yalnız :)
01 Yorumla30 gün gece.. acep nasıl bır fılmkı :o uleyn yutuptaki fon müziği acaip korkutucu
015 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ay_p1mYto-U
.. buyrunuz :D
+1 yılBu ne biçim soru be testi çözdüm ve korktum çözerken. Tovbe estağfurullah. :)
01 Yorumla
+1 yıltestere ymiş. ama izleyemiyorum ben bünye kaldırmıyo:)
02 Yorumla- +1 yıl
korktuğumdan değil. zaten korku filmi kategorisine sokmam ben onu. çok kesip biçme var onu kaldıramıyorum:)
"Chucky" filmine aitsin dedi ^^ katılıyorum çokta severim :D
00 Yorumla
+1 yılkarıncayı öldürsem üzülen bir adamım ben bide insan mı öldürcem :)
01 Yorumla
+1 yılTestere :))))
15 Yorumla- +1 yıl
Ayyy korkarım ben o filmden ne manyak oyunlar yapılıyor filmde :)))
- +1 yıl
Evet aynen :)) ama korku ve komedi filmlerinden vazgeçmem aslaa :))))
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik iyiymiş. Testere çıktı.
01 Yorumla Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Köyden indim şehire çıktı la bana
02 Yorumla
+1 yıl(: Komedi gibi çok severim ''Halka ''
06 Yorumla- +1 yıl
Ölen insanların bir kısmının belki de aramızda olabileceği ihtimali sana çok gerçekçi gelmese de bunu tamamen inkar etmiyorsun. Olayları olduğu gibi kabullenmeyip bir işin peşini bırakmamakta kararlı bir karaktersin. Laneti çözebilecek tek kişi olabilmek için korkmaman yeterli. Aksi takdirde sonucu sen daha iyi biliyorsun!
- +1 yıl
Yok yok, Bu çıkacağını tahmin etmiştim serinin ilk filmini izlediğim de hep hayalim bu uzun saçlı oros... saçlarından tutup yaptıkları için dövmek (: Bakma böyle dediğime hayal dedim ya aslında üç buçuk yapıp aylarca yatağımın altına bakamamıştım lanet ırıspı yüzünden (:
- +1 yıl
Yalnız fon müziği bile süper... Güzel soru teşekkürler (:
Çığlık reis filmine aitmişim..
03 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. Hababam sinifi 3.5 nedir l*n :D
04 YorumlaChucky çıktı, buna korku filmi deniyorsa tabii..
01 Yorumla
+1 yıl30 Gün Gece" filmine aitim :)
00 Yorumlatestere çıktım iyimi kötümü
04 Yorumlatestereye aitmişim :D
01 Yorumla
+1 yılelm sokagı bilmiyorum ankette çıkıyor mu
02 Yorumla- +1 yıl
anketi yapmadan ben oyum işte frediyim
+1 yılHalka filmine aitmişim :D
00 Yorumlatestere çıktı :))
11 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Şeytan" filmine aitsin!
00 Yorumla"Elm Sokağı Kabusu" filmine aitsin!
00 Yorumla
+1 yılSanirim fredi tipimle ayni çünkü ;-/
05 Yorumla- +1 yıl
Yok yok öyle bana öyle dediler cunku
- +1 yıl
Çok iyi niyetlisin saol
+1 yılşeytan çıktıda oy kullanırken gerildim yani :D
03 Yorumla- +1 yıl
aynen okurken gözünde insan canlandırınca fon müziği eşliğinde hiçte fena değil...
+1 yılüşendim yapmaya :Dd. D:d:d
02 Yorumla- +1 yıl
hahhaha bencede :Dd:D:Dd.
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yaşayan Ölülerin Gecesi" filmine :D
02 Yorumla- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılOlmam gereken yerde değilim ben testereyle aitim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaz uşağu tirakula ahsjdjxka
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMillete ex ver bize yokk
Korkunç bir film benimkisi :p
00 Yorumla
+1 yılTek kelime ogrish googleye bak
00 Yorumla
+1 yılthe scream (çığlık) severimde ordaki keratayı:)
00 YorumlaMichael mayers idolüm
00 Yorumlaİntihar odası
11 YorumlaTepenın gözleri çok güzel film :)
01 Yorumla
+1 yılkorku kapanı 6
12 Yorumla- +1 yıl
yeni çıkmış
"Chucky" filmine aitsin!
00 YorumlaTestere çıktı lanann. d. d.. d. d. d. s. d. s
01 Yorumla- +1 yıl
Boşuna demiyoz biz ruh ikiziyiz diye :d
yaratık filmine aitmişim yok yaa
00 Yorumlahalka filmine aitmişim,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen elm sokagi kabusundaki fredy kruger