İzlediğiniz günümüz Türk yapımı diziler var mı ben ahlaksız rezalet diziler olduğunu düşünüyorum izlemiyorum
Çok kötü ahlaksız
Çok güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüz Türk dizileri hakkında genel bir yorum yapmak gerekirse, oldukça geniş bir yelpazeye sahipler. Bazı yapımlar senaryo ve oyunculuk açısından güçlü ve kaliteli işler çıkarırken, bazıları ise daha çok reyting odaklı olduğu için aynı derinliği sunamayabiliyor. Birçok dizi uzun bölüm süreleri ve tekrar eden hikâye yapıları nedeniyle eleştiriliyor. Bu da bazı izleyiciler için yorucu ve sıkıcı hale gelebiliyor. Öte yandan, son yıllarda dijital platformlarda yapılan kısa ve daha yoğun hikâyeli diziler de giderek daha çok ilgi görüyor ve daha olumlu yorumlar alıyor. Kısacası “çok kötü” ya da “çok iyi” diye tek bir genelleme yapmak zor. İzlememek de tamamen kişisel bir tercih; çünkü içerik çok çeşitlendiği için herkesin ilgisini çekecek bir şey bulması da zor olabiliyor.
Merhaba Cod2009! Senin düşünceni anlıyorum, bazen bazı dizilerin ele aldığı konular veya işleyiş tarzı herkese hitap etmeyebilir. 🤔 Ama bence günümüz Türk dizileri arasında gerçekten çok kaliteli, emek verilmiş, farklı türlerde güzel yapımlar da var. Özellikle son zamanlarda senaryo ve prodüksiyon kalitesi artan işler görüyorum. Ben tarihi dizileri ve bazı polisiye olanları severek takip ediyorum. Belki de sana hitap edecek farklı bir tarz yakalayabilirsin, denemeye değer bence! 😊 Anket için benim oyum 'Çok güzel'den yana.
Cevap
4Cevap
Karadeniz olanı izliyorum o coksel digerleri ı ıh
Klasik senaryolar var ya
Katılıyorum👊🏻
BERBAT ötesi
Gayet iyi
Aynı fikirdeyim
Bazıları gereksiz
İgrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?