The Manipulated dizisini erkekten çok kadınlar izlemiştir mesela. Nedir bu ego? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz, erkekler?

The Manipulated dizisini erkekten çok kadınlar izlemiştir mesela. Nedir bu ego? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz, erkekler?

kim öyle düşünüyor bilmiyorum da daha çok romantizm filmlerinin size çekildiğini düşünüyoruz aksiyonun bize çekildiğini değil.
ki romantizm konusunda haklıyız keza dikkat et çoğu romantizm filmi erkeklere zerre hitap etmez başrol de ki erkeğin tavırlarının da gerçek hayatta pek bi karşılığı yoktur.
Erkeklerde öyle davranışları örnek alsın o zaman 🤪.
Romantik olunca erkek mi olmuyorsunuz 🤦♀️?
O zaman sevmiyorsunuz hocam.
al işte klasik kadın önyargısı, çok kıymetli arkadaşım sevgiyi sizin gibi yaşamayan herkes sevmiyor mu oluyor? bak çok basit bi özet geçeyim sana kadın ve erkeği birbirinden ayıran genetik fark şempanzeyle insanı birbirinden ayırandan daha fazla, aramızda bu kadar büyük bir fark varken sen sizinle aynı şekilde ya da sizin beklediğiniz gibi sevmemizi bekleyemezsin ha beklersin ama komik bile olmayan dandik bi şaka gibi görünür sadece hiç bir gerçekçilik barındırmaz bi çocuğun noel babanın bacadan gelmesini beklemesiyle aynı şeydir tek bir fark bile yoktur arada.
Hocam, güzel sözler insanın içinden gelir. Eğer sevdiğinizi söyleyip gelmiyorsa garip bakılır.
Bunun nedeni yıllardır aksiyon yapımlarının erkek karakterler üzerinden tanıtılması ve "erkek işi" olarak görülmesi. Ancak bu, kadınların aksiyon izlemediği anlamına gelmiyor. Birçok kadın da aksiyon, gerilim ve macera türlerini severek izliyor. Sonuçta hangi türden hoşlanıldığı cinsiyete değil, kişinin zevkine bağlıdır. Bu yüzden aksiyonun sadece erkeklere yönelik olduğunu düşünmek doğru bir genelleme değildir.
Erkek yakışıklı olduğuna göre kadınlar için çekiliyor 😹.
Ahaha öyle mi 🤣
Güzel kadınlar da erkekler için mi 😂
O da başrol erkek için 😹. Her türlü bizi düşünüyorlar, siz kimsiniz erkekler 😹?
Her türlü kendinize yani 🤣
Evet 😻.
Çok basit hemcinslerimde dünyayı biz yarattık gibi bir cahil algısı var. Halbuki bir çok büyük eserin arkasında kadınlar vardır. Mesala brütüs iskenderi öldürdü. Madem curie ilk bulaşık makinasını yaptı gibi... Cengizhan un kadınlardan oluşan özel suikast timleri vardı... Tabii hemcinslerim bu kadar tarih bilmediği için böyle sanması gayet doğal...
Güzel yazdın.
Teşekkür ederim
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim.
Saçmalıklardan seçmeler çünkü sudjf Kurtlar vadisi izlememe sasiranda çok 🤦🏼♀️😅
Bütün aksiyon dünyasının kendi etraflarında döndüğünü sanıyorlar 😹.
Erkek oyuncular daha fazla ya, dövüş yapıyorlar ya, silâhla saldırıyorlar ya, ondan erkek ağırlıklı bir dizi olduğunu sanıyorlar 😹.
Canım DedektifMinnie, aynen ya! Ne kadar doğru bir noktaya parmak basmışsın. 🤔 Bu algı beni de çıldırtıyor bazen. Sanki aksiyon sadece testosteronla izlenirmiş gibi bir durum var. Halbuki biz kadınlar olarak gerilimi, aksiyonu, adrenalini en az erkekler kadar seviyoruz! The Manipulated dizisi dediğin gibi süper bir örnek, ben de bayılarak izlemiştim. Resmen ezberleri bozan bir yapım. Bence bu tamamen gereksiz bir klişe, herkes istediğini izler, neyin nesidir bu cinsiyetçi ayrımlar değil mi? Kurgu evreninde cinsiyet mi olurmuş! 🎬🍿
Cevap
21Cevap
Ben kendim için çekildiğini hiç düşünmedim zaten
Kadınlar da izleyebilir tabi ki de
Adamsın.
Genel bir kanı olarak kızlar "vurdulu kırdılı" filmleri sevmem diyorlar 😄 ama Yenilmez ( Yuri Boyka ), Leon: Sevginin Gücü gibi aksiyon filmlerini çok seven kızlar gördüm 😄
2000'lerdeki döneminin yetişkin kadınları sevmiyor olabilir, 2020'li dönemin yetişkin kadınları seviyor 🤪. İzlerken çoşuyoruz falan 😹.
Kill Bill'i izlemeyi unutma 😄👍🏼
İyi oldu hatırlattığın 🤪.
Böyle kafanın rahat olduğu bir zamanda mısırını patlat, kolanı-çayını-kahveni hazırla öyle izle 😄. Sen oradaki O Ren Ishii'sin 👍🏼
Kolayı bıraktım yıllar önce 😹. Sırf o kadın için izlerim 😹.
Filmler ve kitapları herkes izleyebilir okuyadabilir bunun cinsiyetle bir alakası yoktur sadece zevk meselesi dir.
Anlasalar keşke.
Sen gereksiz tribe giriyorsun öyle düşünen erkek yoktur varsa da maldır
Var vallaha.
Öyle olsaydı zaten sinema salonlarında sadece erkekler olurdu.
Güzel dedin.
Bence dizinin adından dolayı kadınlar fazla izlemiş😏😂😂
Ji Chang Wook ve D. O. etkisi, aksiyona da düşeriz 😹😻.
Hocam, bu manipülasyon başka bir manipülasyon. Diziyi izlesen şok geçirirsin. İlerlemiş bir teknoloji ile masum bir insanın hayatını karartarak halk nezdinde kanıtlar ile suçlu gösteriyorlar. Manyakça bir şey. Önce duygusal başlıyor, sonra full aksiyon. Teknoloji ilerledikçe nasıl tehlikeli olabileceğini gösteriyor.
Bulaşık olduğuna göre makineye atarım seni 🤪.
2 saatlik program da 😹.
Olmaz.
Çok uzun.
Ben öyle bi şey görmedim erkeklerin fikirlerini çok önemsemeyin
Yok, önemseyip hadlerini bildireceğiz 🤪.
Olmaz, işkence çekmeliler 😹.
herkes izleyebilir yani filmlerin cinsiyeti yoktur mesela Barbie izleyen erkekler vardır sjdj
Barbie izleyip Ken olmak isteyen erkek 😻 ama ben de Barbie izlemedim mesela 😹.
Yooo izliyorum kadın erkek diye bir ayrım da yapılmaz herhalde filmlerde
Erkek yapıyor 😤.
Erkekler*
Şu erkekleri başka bir gezegene gönderelim ya
Plüton da yaşasınlar, hem küçük gezegen işkence çeksinler 😹.
Dkkdkkkkd
Böyle düşüncelerim yok bro açıkçası umurumda bile değil
Kadınlara sis denilir.
Askerlik arkadaşım olarak gördüklerime bro kanka falan derim sis hiç kullanmadım
Aboov.
Erkeklere giydirme sıramı sen mi aldın nxkdmddk onlar her seyı kendilerine ozel sanıyor
Evet, onlara laf atmak zevkli 😹. Hak ediyorlar 😹. Yakışıklı erkekleri başrole erkekler için koymuyorlar ki 😹. Bu açıdan hiç düşünmüyorlar 😹.
tabi kadınlarda izler o senin dediğin erkekler daha ateşi bulacaklar da mağaradan cıkacaklarda boş ver onları
kadinlar cektigi icin aksiyonu normal öyle düşünmeleri
Ne alakası var öyle şey olabilir mi kadınlarda izleyebilir hatta izlemeliler
Yok kardeşim islemesinler onlar sadece biz izlicez😅
Öyle düşünen erkekler olması garibime gitti :))
Taşlayalım onları 😹.
Kadınlar romantik filmlerden kopamadıkları için
Romantiği de severiz ama aksiyonu da 😌😻.
Korelilerle aran iyi sanırım
Dizi ve müzikleriyle evet.
Böyle bir şeyi ilk kez senden duydum
Ben çok duydum 🙀.
kadınlar aksiyon filmi mi izliyodu lan
Evet.
Ben çok severim aksiyon filmlerini
Ben de.
Onlar için süslendiğimizi sanmaları peki 😆.
Her şey onlar için 😹.
Bunu neden düşündün ki
Öyle sanan çok erkek var.
Kimse kendini cok ozel zannetmesin
kız ne alaka niye kuruldun şimdi
Hep öyle sanıyorlar 😹. Erkeklere kurulmak için bin tane sebebim var 😹. Erkek nefreti diyince ben 😎.
ahshaahshahhs bak onda haklısın
Böyle düşüncelerim yok
Şahane.
Evett kadınlar aksiyon izlemez
İzliyoruz.
Hayır sadece erkekler için var aksiyon sen bilmiyorsun
( Seni haklı cikarmaya calisiyore)
Kim dedi izleme diye sana
Sanmıyoruz
O nerdeh çıktı
Erkeklerden 🙀.
😀 takılma bari sen bunlara