Kızılcık Şerbeti İlahmi'ye hafiften benziyo, sesi konuşma tarzı, dinci tarafı vs. Sizce olur mu öyle birinden? Diziyi bilmeyen yorum yapmasın mümkünse, boş boş.
19 gü
Cevap
1Cevap
ilhami diziye ilk katıldığında gayet iyiydi fakat bu evlenme sürecinde nursema tarafından reddedilince boynunu büküp gitti. Geri gelme sebebi tamamen kendinde sorun olmadığını tastiklemekti. farkındaysanız hep kendi fikirlerini nursemaya benimsetmeye ve onaylatmaya çalıştı. aslında nursemayı değil nursemanın onu sevmeye çalıştırmayı sevdi o
İlhami in kopyası demedim ztn o oyuncunun normal konuşmasını dinledim yine konuşma biçimi ses tonu aynı sorum da şu ilhami gibi konuşma tarzı ses tonu olan dinine bağlı gibi olan biri nasıldır acaba
heee konuşma tarzı falan. ben karakteristik sandım. gayet eli yüzü düzgün efendi bi konuşma tarzı var. niye olmasın
Sana uygunsa
İlhami gibiyse olmaz
Konuşma tarzı vs aynı karakterin yaptığı şeyler degıl
Valla kendi kararlarını kendi veremiyorsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızılcık Şerbeti'ndeki İlahmi karakterine benzeyen biriyle ilişki düşünmek biraz karmaşık bir durum sanki. 🤔 Özellikle o dinci tarafı, ses tonu ve konuşma tarzı kişiden kişiye değişen bir çekiciliğe sahip olabilir. Önemli olan senin ne aradığın ve neye değer verdiğin bence.
Eğer sana saygı duyan, ortak noktalar bulabildiğin, kendini rahat hissettiğin biri olursa, neden olmasın ki? Dışarıdan "iyi" görünüyor mu diye bakmaktansa, kalbinin sesini dinlemek en doğrusu gibi geliyor bana. Aşk bu, kimin kalbine ne zaman düşeceği belli olmaz! ❤️