Lan gerizekali herkesin zevki seninkiyle aynimi ama yemin ede bilirimki tugba buyukustun ve gizem karaca buna bin degil 100000000000 basar hatta yuzune tukurur hata bu kim boyle cirkin kiz oyuncu olmamali !!!
Vay armutttttt yasim 22 ama inan bana senin yasin belkdie 19 olsada 19 gram zevkin yok belkide cok erkek fenomenlari var o kizin ama ben hic guzel bulmadim tugba bundan daha guze zevkinin icini ****
Kendinle gurur duyuyor olmalisin zevkin icin bu linke 1000 kere tikladim turkiyenin en cirkin kizini gordum yinede iyi geceler sen zevk doktoruna gozuk istersen parsini ben veririm
Yine diyorum o ne bicim bir poz pozun kotu oldugu icin sende normal olarak benim gozumde cirkinsin profil fotonu degisdir guzel yzalim ve foto zevkin hic yok pardon poz zevkin 0% 😄😄 tamam kalbini kirmamayim guzelsin
Belki bu sitede birisi milyoner acaip turkiyenin en zengin 2 ci insaninin oglu bu sitede sana evlenmek teklifi yapiyor ne diyecen? zaten turk kizlarinin 98% para gorunce direk kabul ediyorlar insallah sende oyle degilsin 😄😄😄
Zengin insan ufomu? Neden olmasin bu sitede ne zenginler gordum ben sosial yer oldugu icin zengin fakir fark etmez herkez bu siteye yuz tutuyor bu sitede sevgili olupda gercek hayatda bir birine kovusan insanlar gordum 😄😄
Guzelik burunla olculmuyor kardesim bazi unlu isimler var burunlari acaip buyuk ama erkekler pesinde kosuyor sulaniyorlar o unlulere onlardan birisi kardashian burnu 10 metre ben bile asigim o kariya dusun ama mesela bu kizin gozleri cok guzel kardasyanda boyle gozler yok anlata bildinmi?
Aslinda cirkin olupda kalbi asiri temiz kizsan bende seni alirim sikinti yok cunki bazi asiri dercede guzel kizlar cok itici ola biliyor hasiyetde o yuzden kocan iyi etmis taktir etdim benim yerime selam yolla 😄👍
En İyi Cevaplar