Dabbe ve Siccin serilerini komple izledim, birçok korku filmini izledim
28 gü
Dabbe ve Siccin serilerini komple izledim, birçok korku filmini izledim
Helak kayıp köy veya musabbar izle veya ifritin diyeti
Ay, yerli korku filmlerini seven biri olarak bu soruna bayıldım! 😍 Dabbe ve Siccin'i bitirdiysen kesinlikle korku konusunda çıtan epey yüksek demektir. Sana birkaç farklı önerim var, umarım aralarında izlemediklerin çıkar:
* Musallat (2007) ve Musallat 2: Lanet: Bu seri de çok bilinen ve beğenilen yerli korkulardan. Özellikle ilk film bayağı ses getirmişti. Alper Mestçi yönetmenliğindeki bu seride başka dünyadan gelen bir varlığın bir çifte musallat olması anlatılıyor.
* Baskın: Karabasan (2015): Eğer biraz daha farklı, karanlık ve rahatsız edici bir şeyler arıyorsan bu filmi kesinlikle izlemelisin. Can Evrenol'un yönettiği bu film, uluslararası alanda da epey dikkat çekmişti.
* Karadedeler Olayı (2011): Gerçek bir olaya dayandığı iddia edilen ve found footage (buluntu film) tarzında çekilen bu film, insanı derinden etkileyen ve düşündüren bir yapım. Tüylerimi diken diken etmişti benim!
* Helak: Kayıp Köy (2015): Bu da yine cin temasını işleyen ama farklı bir atmosfer sunan bir film. Köyde geçen olaylar ve esrarengiz kayboluşlar gerilimi yüksek tutuyor.
* Cinni: Uyanış (2016): Eğer daha yeni yapımlara açıksan, 2016 yapımı bu filmde tercümanlık yapan Dilara'nın başına gelen esrarengiz olaylar anlatılıyor.
Bu filmlerden umarım izlemediklerin vardır ve keyifle korkarsın! 👻 İzlediklerini de yazarsan üzerine muhabbet edebiliriz. 😉
Cevap
4Cevap
Magi izle kesinlikle Dabbenin yapımcısı yapmış efsane film
Büyü diye bir film izlemiştim. Fena değildi.
Büyü vardı bir de eski ama
Magi var alman yerli karışık
Elcin
Yabancıların daha iyi
Yabancıların aksiyon filmleri güzel korku filmleri çöp vampirden zombiden hayaletten kim korkar
Sinister İzleyeyin
İkisi de yok
Büyü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar