Siccin serisi biraz daha önde bana göre..
Siccin
Dabbe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selam. Herkes siccin demiş ancak Dabbe serisi daha gerçekçi ve daha iyi. Çünkü olaylar ve örgü daha net. Ayrıca sonuçları dabbe de daha iyi bağlanıyor. Yani hocaları çözümlenmesi ve sonunda ki sürprizler her daim dabbeyi ön plana çıkarır. Siccin de kötü bi seri değil. Ancak dabbe bence 1 tık daha önde gibi geliyor. Korku filmi bazında pek korkutucu gelmiyor ikiside hatta çok ilgimi çekiyor. Bende öyle köylere veya öyle insanların yaşamış olduğu yerleri gezmek isterim. Filmlerde tek korkulucak yerler anlık çıkışlar ürkütücü oluyor :) yoksa genelde korkmak için izlemiyorum. İlgimi çekiyor :) belki bir gün bende öyle bir köye gidip video çekerim :) tabi bunun için ilimli bir hoca ve bana yoldaş biri lazım. Nolur nolmaz 😂😂
Dabbe serileri bence çok korkunç. Dabbe 1 filmini orta okuldayken arkadaşlarımla izlemiştik, o yaşa göre çok korkutucuydu. Sonunu getirmeden evden korkup çıkmıştık. İlk korku filmi izleyince böyle oluyor sanırım shshs sonrasında 1 hafta boyunca sonunu bile izlemediğimiz filmi anlatıp durduk birbirimize filan 🤪 akıl başa gelince izledik bi kaç yıl sonrasında ama sonunu aynı grup ile. O da korkunçtu sonuç olarak sshsj
Siccin filmini izlemedim bilmiyorum nasıl olduğunu. Merak ta etmiyorum açıkçası.
Ben siccinden aşırı etkilenmiştim uzun bir süre hem de. Bu yüzden siccin. Ki öyle çok cinli minli film izleyen biri değilim. Korku hikayeleri okumaha bayılsam da izlerken ya da izledikten sonra diyeyim baya korkutuyor. O yüzden tüm seriyi de izlemedim tabi :d
Eveet ajdjwjdj
Cevap
10Cevap
Korku filmi izleyemiyorum ben, seneler önce Dabbe 4 ü izledim zirvede biraktim😀
O yüzden dabbe diyorum.
Dabbe serisi daha güzel ama Siccin'in Yapımları da bir o kadar da güzel.
Özellikle Siccin 3 de çok etkilenmiştim.
İkisini de izlemedim korkarım 🙄
Kutsal Damacana sayılıyor mu? 😅😂😂😂
Yerli korku filmi hiç sevmem işleri güçleri cin. Hiçbirini en baştan oturup sonuna kadar izleyip bitirmişliğim yok. Dabbenin bi kaç sahnesine bakmıştım o yüzden dabbe diyorum.
Bence de Siccin bir adım öndedir, Dabbe serilerini çocukken izliyordum ve o zamanlar etkiletici gelse de şu an için gözümü kırpmadan izleyebileceğim bir film benim için. Fazla yapay geliyor...
magi
diğerlerine göre daha izlenebilir
Maalesef biz korku filmi çekmeyi bilmiyoruz. Biri ikisi kötü olsa neyse ama hepsi bilerek özellikle flash tv oyunculuğu
Siccin tabiki. Daha bir kaç gün önce tekrar izledim 2. Filmini
İlk okula giderken excorsit 😈 denen bir film izlerdik. O zaman öyle hard korku dozumuzu aldıkki, başka korku filmleri komedi gibi geliyor
Siccin..
Hikayeleri ve işleyişi ile çok daha iyi..
Bence Siccin. Ben o seriyi daha bi merakla izledim.
Siccin galiba ya 2sinide izledim en çok siccinde korktum
Yerli korku filmi sevmiyorum. Bu yüzden bir tercihim yok.
İkiside bir birinden beter izlerken uyuyamıyorum korkudan😞
Doğa üstü varliklarin olduğu filmleri sevmiyorum..
Bana kan lazım, cinayet 😄😄
Korku filmi olarak sadece Samara ve Korku Seansını izledim
ikisini de izlemedim..
ama dabbe seven çok vardı etrafımda..
Musallat aklımda kalmıştı epey 1 i
korku filmi izlemem 😿
ikisini de sevmiyorum korkutucu
Ben ikisini de beğenmemiştim.
Siccin serisi daha iyidir
elimde 19+1 olduğu sürece hiçbiri aajdlaskda
Dabbenin ilk serisini izlemiştim sadece
siccin