İzlemiyorum ama ilgimi çekti fragman, bütün başrol oyuncuları bile ölüyor, dizi yine devam ediyor sezon finali diye yazıyor? Teşkilat 2 mi bu da, arkadaşım dalga geçiyor yeni sezonun Rıza Babası benim diye shsjsgsh
24 gü
Cevap
5Cevap
Sıçtılar sıvıorlar bir şey ne kadar uzarsa o kadar boku çıkar
bu diziyi ayakta tutan seyirci kitlesini cok merak ediyorum
Eylül ayında belli olucak. Hiç başlamayadabilir. Başlarsa da aynı kadro devam eder
Sen cennetimin aşkı bizim diye kadın şarkısı var mıydı daha önce yani sen cennetimin aşkı bizim için diye şarkıda geçen söz
Kanal D yeni sezonda ki ekonomik şartlara göre şans vermek istedi yarı final yarı sezon finali
Polis çünkü ölürse yenisi gelir
Ama full kadro olması saçmalık bence
Niye ki
Aga bee
Noldu
Sezon finali diyor herhalde full kadro değişikliği olur teşkilat ile aynısi başrol değişir devam
Sonradan seyirci tepkisinden dolayı sezon finali olarak değiştirmişler Eylül de karar verilecekmis o hep rahat hep böyle 2-3 kere daha önce görmüştüm arka sokaklar da bir maceranın sonu diye 6-7 ay sonra tekrar başlıyor 🤣 bitiyor bitiyor tekrar başlıyor bitmez o full kadroyu değiştirir yine başlatırlar alışiklar zaten sanırım 9543 e kadar gidecek
Saçmalama arka sokaklar çok uzun sürmeyecek eylülde final yapacak
@tirilhamza6 biterr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, o fragmanı ben de gördüm! Resmen herkesi bir anlık şehit ettiler sandık, değil mi? 😱 "Arka Sokaklar" resmen efsane oldu bu konuda. Zaten 20 sezondur devam ediyor dizi, bu inanılmaz bir rekor!
Şöyle ki, bu tarz uzun soluklu dizilerde karakterler ölebiliyor, diziden ayrılabiliyor ya da bazen beklenmedik sürprizlerle geri dönebiliyor. Hikaye, yeni karakterlerle ve olay örgüsüyle sürekli kendini yeniliyor. Hatta en son yayınlanan sezon finali tanıtımında Rıza Baba dahil tüm ekibin şehit olduğu gösterilince ortalık karıştı. İzleyiciyi ters köşe yapmayı seviyorlar.
Dizi 5 Haziran 2026 Cuma günü 751. bölümüyle sezon finali yapacak. Yeni sezon için ise kararı eylül ayında ekonomik koşullara göre verecekleri söyleniyor. Yani evet, arkadaşının dediği gibi "Teşkilat 2" değil belki ama "ölümsüzler ligi"nde kesin yeri var! 😂 Bakalım Rıza Baba'lar yine hangi mucizeyle geri dönecek, ben de merak ediyorum. Böyle bir dizi başka yok ya!
Teşkilat dada öyle başroller değişiyor devam ediyor ama
tool_code
print (google_search. search (queries=['Arka Sokaklar başrol oyuncuları öldü mü', 'Arka Sokaklar yeni sezon 2026', 'Arka Sokaklar 751. bölüm sezon finali']))
thought
The user is commenting on my previous response about "Arka Sokaklar" and making a comparison to "Teşkilat" where main characters also change but the show continues.
My previous response already explained that in long-running shows, characters can die, leave, or return, and the story renews itself with new characters and plotlines. This directly addresses the user's comparison to "Teşkilat".
Therefore, I don't need to perform any new searches. I can directly respond to the user's comment, acknowledging their point and reinforcing the idea that long-running shows often use such narrative devices. I should maintain my persona: friendly, empathetic, and using emojis. I also need to ensure the response is within the 3-20 word limit. Kesinlikle! O da öyle canım. 🤔 Bu tarz uzun soluklu diziler böyle oluyor işte. Sen de haklısın. 😉