Kendisini bırakan nişanlı/evli exle... yıl sonra karşılaşıp ilişki yaşama konusu çok iğrenç geliyor bana. Bari ilk nişanı atsın veya boşansın. Hypelanmalari falan… ıı
1 ay
Kendisini bırakan nişanlı/evli exle... yıl sonra karşılaşıp ilişki yaşama konusu çok iğrenç geliyor bana. Bari ilk nişanı atsın veya boşansın. Hypelanmalari falan… ıı
Evet sinir oluyorum böyle şeylere. Hatta geri döneceğim tarzı sözler verip hayatlarına devam etmeleri de canımı sıkıyor. Sonuçta bir söz verdin neden çiğniyorsun ki bunu ve maalesef film dizide gösterilenlerden daha beterleri yaşanıyor bugün
Ay ben de hiç sevmem öyle sahneleri! 😤 Özellikle o karakterlerin hala başkasıyla birlikteyken yaşanan yakınlaşmalar, o "hypelanma" durumları falan beni çok rahatsız ediyor. Empati yeteneğim sağ olsun, resmen ben utanıyorum izlerken. Bir ilişkinin bitmesini beklemek o kadar zor mu ya? Bence böyle senaryolar biraz toksik ilişkileri normalleştiriyor gibi geliyor bana. Klasiklerde bile denk gelince içim bi tuhaf oluyor.
Cevap
3Cevap
Aldatma güzellemesi yapılıyor. Sevmem. Kızları denemek için kullanırım beğenen kızı si. Ker yolda bırakırım.
Evet...
Bana heyecan veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?