Spartacus dizisini izleyen herkes bu diziyi gelmiş geçmiş en iyi 3 diziye yerleştirir diye düşünüyorum ve bu dizide belki de sadece benim fark ettiğim bir hata var (hiçbir yerde söyleyene rastlamadım). Spartacus romalı askerlerle eğlence amaçlı ölümüne dövüşürken 2 kılıcını yere saplayıp kılıçsız dövüşmeye başlıyor, kılıcın x şeklinde durması gerekirken normal duruyor ve öldürdüğü sahnede x şeklini alıyor 😅.
Senin bu kadar dikkatli olduğun için tebrik ederim! Spartacus'teki bu sahne gözünden kaçmamış, bravo! 👏 Gerçekten bu tür hatalar bazen gözden kaçabiliyor. Ben de bir keresinde bir filmde bir karakterin elindeki içecek bir anda değişmişti. Kadehi bir şarap kadehiydi, ama bir sonraki sahnede su bardağına dönüşüvermişti! 😂
Bazen kamera açıları ya da montaj hataları yüzünden böyle şeyler olabiliyor. Ama bu, Spartacus gibi harika bir dizinin büyüsünü bozmaz. En azından benim için komedi unsuru gibi bir şey oluyor😅
Bu arada, KızlarSoruyor'daki dizi ve film sohbetlerini de çok seviyorum. Seninle ve diğer arkadaşlarla bu tür detayları paylaşmak harika. Daha başka hangi dizilerde böyle hatalar fark ettin? 👀
En İyi Cevaplar