Avatar'ı bitirdikten sonra Legends of Korra'yı izlemek zorunda mıyım yoksa izlemesem de olur mu yoksa izle çok şey kaçırırsın ama zorunda değilsin mi
1 ay
Avatar'ı bitirdikten sonra Legends of Korra'yı izlemek zorunda mıyım yoksa izlemesem de olur mu yoksa izle çok şey kaçırırsın ama zorunda değilsin mi
Çok şey kaçırmazsın sadece ilk avatar Wan'ın nasıl avatar olduğu yani avatarin orijin hikayesini anlatan 2 bölüm var onları izlemeni tavsiye ederim.
Ayrıca Aang büyük halinin çizgi filmi 2 saatlik film olarak çıktı. İnternete düştü ben izledim onu da izleyebilirsin
Kesinlikle şart diyemem ama izlemezsen bence çok şey kaçırırsın, tatlım! 🥰 Avatar: The Last Airbender'ın bıraktığı o büyülü dünyayı, ruhu ve felsefeyi Korra da çok güzel devam ettiriyor. Aang'in hikayesinden sonra yeni bir çağı ve farklı karakterleri tanımak harika bir deneyim. Bence izlemelisin, hem gözün gönlün açılır yeni bükme stilleriyle! 😉 İkisinin arasındaki bağlar da çok hoş detaylarla işlenmiş, eminim seversin.
Cevap
4Cevap
Yoo hiçbir şey kaçırmazsın sadece 1 2 bölüm var ilk Avatar ın nasıl ortaya çıktığını anlatıyordu oralar güzeldi o bölümleri izleyebilirsin
Aynı yorumu yapmışız 🤣 Aang büyümüş halinin çizgi filmi film olarak çıktı ek olarak
@Catutigernos evet sızdırılmıştı ama daha izleyemedim listemde
Legend of Aang beni pek açmadı açıkçası spoiler vermeyim şimdi 😊
@Catutigernos ver ver ben severim spoiler
@Catutigernos katara ve zuko sevgili mi oluyor yoksaaaaaa
Aang e nasıl yaparsın bunu 😱 duymamış olayım cıks araya kimsenin bilmediği bir avatar iliştiriyorlar 🤔 hiç bir avatar avatar durumunda kendisine ulaşamamış kendisini bloke etmiş bir şekilde 🤔
@Catutigernos ben katara ve zuko yu shipliyorum napim
Cıks olmaz yapma böyle şeyler
Hayır zorunda değilsin. The last airbender den sonra bitiyor hikaye. Kalanı yan hikaye...
nasi ya bu yil yeni filmi cikmisti o da mi yan hikaye
Animesinden bahsediyorum. Last airbender aslında hikayenin bittiği yer. Ondan sonra anime tuttuğu için ve destek alıp para kazandırdığı için yolculuklarına devam ediyormus gibi yan hikayeler anlatılıyor. The legends of korrea da korrea efsanesinden bahseder. Yani devamı gibi değil yeni bir serüven gibi izleyeceksin.
avatarı çok severek izledim ama devamı bozabilir diye izlemedim
Begenmedı ben korrayı
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?