Küçükken hepimizin CNBC-e kanalında izlediği Avatar: Son Hava Bükücü çizgi filminin yeni versiyonu bu sefer oyuncular ile Netflix de çekliyordu 1. sezonu 22 şubat’ta başlıyor izleyecek misiniz? Ben sabırsızlıkla bekliyorum 💞🤗🫶🏻.

Küçükken hepimizin CNBC-e kanalında izlediği Avatar: Son Hava Bükücü çizgi filminin yeni versiyonu bu sefer oyuncular ile Netflix de çekliyordu 1. sezonu 22 şubat’ta başlıyor izleyecek misiniz? Ben sabırsızlıkla bekliyorum 💞🤗🫶🏻.

hayır izlemem çok fazla insanında izleyeceğini sanmıyorum eski kitlesi büyüdü çoluğa çocuğa karıştı böyle filmleri izleyerek zaman kaybetmezler
yeni nesil bu tarz filmlere ilgi duyar mı bilmem
bu yeni nesili anlaması güç gerçekten ya biz onlara ayak uyduramıyoruz ya da onlar bize
eskiden kral oyun benzeri oyun portal sitelerinde avatar oyunlarını oynardık ne günlerdi be bir defasında yeğenimle oynayalım dedik hemen sıkıldı alışmışlar tabi pubg benzeri vasat oyunları oynamaya
ee kuzenin bilgisayarda oynasaydınız işte yaşı çok mu büyüktü
vay be bende ilk defa kuzenimin bilgisayarda kardeşlerimle oynamıştım deli gibi mutluyduk o gün bir daha o kadar mutlu olur muyum sanmam insanın kardeşleriyle iyi bir çocukluk geçirmesi gibisi yok
tabi tabi hayatımda ki tüm şans kotasını çocukluk döneminde tüketmişim şimdi hiç şanslı biri değilim nickimden de anlaşılacağı üzere bahtsızın önde gideniyim
sanmıyorum ya çok karamsarım o konuda doğuştan bahtsızım ben :D
Çizgi filmini izlerdim ben bunun😂
Varım diyor 😂
Tamamdır hatırlat ama 😂
Mükemmel olacak
Cevap
11Cevap
Hayır izlemeyi düşünmüyorum
Çizgisi iyiydi şu an sarmaz eski kitlede kalmamıştır
Bakacaaağuz kimin
Filmi fena değildi
Cıksin da bakalım bir ne yapmişlar
Sen önce animeleri izle ejfnf
İyi hadi bakayım😂
Çizgi filmini izlemediğim için yorum yapamam Vegağ😂
Ama dizisinin filmine göre daha sağlam olabileceğini düşünüyorum
Şii şii bağirma sjfnf başladım sarmayınca izlemedim
Animelerden kafayi kaldirmadik uzun süre
Deme öylee😂 kaç bölümdü acaba çizgi film
Total 60 ise izlenir bu arada deneyebilirim😂
Hatırlat baa bunu😂
😂😂
Hayır daha beli değil belki izler ama büyük ihtimal ile izlemem
Filmindeki oyuncular olmadığı için pek umutlu değilim ama şu an izliyorum bakalım
Kesinlikle izleyeceğim çok merak ediyorsum
İzlerim 01
Nerden izlicex
İzlerim
Bakılır
İzlemeyi düşünüyorum
İzlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?